3D Chili, nowa dieta?

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
EwaJask
Jestem tu nowa :)

3D Chili, nowa dieta?

Post autor: EwaJask »

Hej kojarzycie dietkę 3d chili? Ostatnio tak się chyba głośniej o niej zrobiło jak różnego rodzaju celebrytki zaczęły się chwalić, że ją stosują... Któraś z Was zna może temat? (tak wiem, najlepsza dieta to ŻM:P)
Maniana

Re: 3D Chili, nowa dieta?

Post autor: Maniana »

Obiło mi się coś o uszy, natalia siwiec zdaje się wrzucała na insta jakieś fotki i potem była dyskusja ocb :)
Awatar użytkownika
Yola
Miła Kobietka

Post autor: Yola »

Faktycznie było coś takiego SPAM pewnie dostała do testów albo coś. Mi ta nazwa wpadła w oko już nie raz więc to chyba nie jest nic nowego :cooking
Ostatnio zmieniony pt lip 18, 2014 3:10 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: za link podziękujemy
Awatar użytkownika
Yola
Miła Kobietka

Post autor: Yola »

Ostatnio edytowano 18 lip 2014, o 15:10 przez Hadassa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: za link podziękujemy
Poważnie? Link do artykułu w portalu plotkarskim o celebrytce na tej diecie jest spamem? :diabel
Awoqa

Post autor: Awoqa »

Ewa ja byłam na tej dietce przez dwa ostatnie miesiące (maj/czerwiec). Chciałam zlecieć trochę na wakacje a koncepcja 3d chili akurat mi podpasowała. Udało mi się zrzucić 6kg i czuję to dość dobrze na ubraniach ]:-) Dietka jest bardzo fajne i nieskomplikowana więc nie ma co się rozpisywać, ale jak będziesz miała pytania to chętnie pomogę :cooking
EwaJask

Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, że te 6kg to przez 2 miesiące zrzuciłaś tak? Mogę wiedzieć z jakiej wagi na jaką? Czy robiłaś jeszcze coś dodatkowo? Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
karolajnaa
Miła Kobietka

Post autor: karolajnaa »

A ja ostatnio coś widze, że coraz więcej celebrytek jej używa. Te 3 siostry, blogerki o dziwnym nazwisku - jedna z nich pisała o tym na blogu. Chyba jakaś akcja marketingowa.
EwaJask

Tak Sara manei z bloga sinbymanei (ostatniej bardziej znana jako żona boruca..:P) pisała o 3d chili też. Generalnie sama dieta wydaje się być na tyle ciekawa, że jestem nawet w stanie uwierzyć, że faktycznie podoba się celebrytkom i ją stosują, co oczywiście nie wyklucza tego o czym piszesz :knitting
Awatar użytkownika
ceglofka2
Miła Kobietka

Post autor: ceglofka2 »

Sama ją kiedyś chciałam stosować ;p ale nie da rady. Od razu po ostrych potrawach jestem cała obsypana pryszczam i.
milenka-buziaczek
Miła Kobietka

Post autor: milenka-buziaczek »

Pic na wodę, fotomontaż. Nie wierzę w jakieś cudowne diety. Tylko ciężka praca i wysiłek fizyczny.
ODPOWIEDZ