horoskopy czytuję i chyba jak dla większości mają one dla mnie sens gdy piszą w mojej rubryczce 'coś dobrego'
Znak zodiaku
-
Leukone
Re: Znak zodiaku
KOZIOROŻEC 
horoskopy czytuję i chyba jak dla większości mają one dla mnie sens gdy piszą w mojej rubryczce 'coś dobrego'
. natomiast gdy wyczytamy 'coś niedobrego' zupełnie się nie przejmujemy tym co napisał jakiś tam gryzipiórek-astrolog. ;P Przecież mamy życie w swoich rękach i większość tego co się dzieje zależy od nas
-
Carlain
Ja jestem zodiakalnym Skorpionem :woman
Co do charakterystyki osób spod tego znaku to w moim i męża(też Skarpion) przypadku się sprawdza, a jeżeli chodzi o choroskopy to lubię czytać:) ale czy wierzę to sama nie wiem:)
Co do charakterystyki osób spod tego znaku to w moim i męża(też Skarpion) przypadku się sprawdza, a jeżeli chodzi o choroskopy to lubię czytać:) ale czy wierzę to sama nie wiem:)
-
oOosylwiaoOo
Mój znak zodiaku to skorpion
Powiem wam, że horoskopy czasami się zgadzają, ale czy w nie wierzę? Raczej nie:) Uważam, że to jakiś zbieg okoliczności
Kiedyś pisali, że wygram w lotka i coś im nie wyszło

Kiedyś pisali, że wygram w lotka i coś im nie wyszło
-
oOosylwiaoOo
HehKociałek pisze:Ja także skorpionI jestem wredna, to się sprawdza ;p
-
oOosylwiaoOo
Heh:D To może coś w tym jest:D Może ja też jestem wredna, ale tego nie dostrzegam

-
oOosylwiaoOo
Spokojnie najwyżej chłopak mnie skarci jak będę wredna:D Zresztą zapytam go jaka jestem

-
oOosylwiaoOo
Baran. Nie wierzę w horoskopy i inne tego typu pierdoly, chociaż czasami przeczytam sobie np. w gazecie.
-
Marzena
Rak, w horoskopy nie wierzę, ale podobnie czasem zerknę w gazecie co ma mnie rzekomo spotkać 
Mój znak zodiaku to STRZELEC i w zasadzie jestem z niego dumna, bo jako jedyna w swojej grupie znajomych jestem najmłodsza 
Nie wierzę w horoskopy ale wierzę w tzw. "złe oko" choć wiem,że to głupie.I tak z wielu przesądów się wyzwoliłam. Wychowałam się w rodzinie, w której te rzeczy miały ogromne znaczenie.Moja starsza siostra jest przesadnie przesądna, kontakt z nią to ciągłe pytania co mi się śniło.