Ziemia Egipska BIKOR

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
witaminka

Re: Ziemia Egipska BIKOR

Post autor: witaminka »

reffina pisze:Powiem tak, mi osobiście nie podoba się jak ktoś ma bardzo jasną cerę i próbuje na siłę ją przyciemnić, efekty na ogół nie są dobre. Do każdego innego typu cery Ziemia Bikor raczej będzie pasowała.
No właśnie ja mam taką normalną karnację, ani super jasną ani super ciemną, ot taką środkowoeuropejską :) No dobra, to mam nadzieję, że będę zadowolona i nie wtopie kasy :)
apollo

Post autor: apollo »

hmmm... moim zdaniem ziemia Ikos pasuje do każdej karnacji. Zresztą, są dwie, więc można dopasować odpowiednią pod siebie ;-) Moim zdaniem dobrym pomysłem było stworzenie dwóch odcieni ziemi.
Misiek

Post autor: Misiek »

Hmmm... właśnie nie rozumiałam kiedy zwolenniczki ziemi bikor uważały za plus tej ziemi istnienie jednego odcienia. Dzięki dwóm odcieniom ziemi IKOS mogę dobrać taki, jaki bardziej mi odpowiadał ;-)
apollo

Szczerze? Ja również tego nie rozumiałam :P
W sumie to dziwne, że nagle wszystkie zniknęły, tak jakoś z dnia na dzień.
Ktoś jeszcze z forum ma ziemie Ikos?
reffina

Post autor: reffina »

Ja na przykład nigdzie nie zniknęłam, ale powiedziałam już wszystko, co miała do powiedzenia w temacie i tyle :P.
apollo

Hehe... już sama nie wiedziałam o co chodzi. Nagle cisza o Bikor. Jeśli masz coś do napisania to chętnie podyskutuję o moim Ikosie i Twoim Bikorze. Warto wymieniać doświadczenia ;-)
ania82
Jestem tu nowa :)

Post autor: ania82 »

osobiście używam glinki IKOS i jestem zadowolona z efektu. Nie pozostawia plam i nadaje cerze zdrowy wygląd :)
ODPOWIEDZ