torby, torebki;)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
ferula

Re: torebki w Warszawie

Post autor: ferula »

Poszukaj w sklepach internetowych. Często można coś fajnego znaleźć w przystępnej cenie. Ja ostatnio w torbi widziałam torby skórzane za coś ok 100 pln :shock: .
ferula

Re: torby, torebki;)

Post autor: ferula »

Im większe tym lepiej. Noszę cały swój dobytek ze sobą. No i warto żeby jakieś kieszenie w środku miała, żeby cały ten chaos choć trochę uporządkować. Ostatnio w torbi zakupiłam coś takiego
140.jpg
i póki co mieści mi się w niej wszystko. Małe torebki też lubię. Zwłaszcza jak są takie śliczniutkie. Teraz chyba są modne takie malutkie z motywem kwiatowym?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
femina55

Post autor: femina55 »

Witajcie dziewczyny!
Na nadchodzące lato polecam super torebki marki BREMI. Są stylowe, kolorowe i wygodne. Podzrucam wam stronkę: treść zmieniona prze moderatora

Obrazek

Obrazek

proszę nie spamować
Maurelia

Post autor: Maurelia »

Ja noszę duże i małe torebki. Bardzo lubię z naturalnej skóry w różnych kolorach.
Laalaa

Post autor: Laalaa »

Ja ostatnio zachwycilam sie torebkami na trendseterka.com :-)
Ze stacjonarnych sklepow niewiele moge polecic bo wszystkie wydają sie byc jednakowo nijakie i podobne. Mozesz sie ewentualnie wybrac do Centrum Maximus bo tam jest sporo sklepów z torebkami :-)
ABCbielizny

Post autor: ABCbielizny »

Ja z doświadczenia mogę polecić zakupy w sklepach internetowych,są bardzo wygodne i w zasadzie mamy wszystko czego potrzebujemy. W samej Warszawie też napewno są takie sklepy z torebkami,ale niestety nie wiem gdzie ich szukać...
Klaris

Post autor: Klaris »

Póki mam niewielki staż na forum i niewiele postów nie pokuszę się o rekomendacje moich toreb. A co powiecie o torebkach Sabriny Pilewicz?
Klaris

Ja uwielbiam Pola la - studio jest na Solcu, właściwie tuż pod mostem Poniatowskiego. Ale to drogie torby. W moim przekonaniu warto.
YYFashion

Post autor: YYFashion »

Torebke wybieram adekwatnie do sytuacji. Na weselę mała, elegancka. Na miasto dużą pakowną, z dużą ilością kieszonek. Liczy sie także materiał z którego jest wykonana. Na zimę skóra, a na lato materiał.
Klaris

Byle nie ekoskóra, która nie ma nic wspólnego z ekologią- ten materiał nie rozkłada się i obciąża środowisko naturalne. Po pół roku taka szmata wygląda jak papier toaletowy.

Dziewczyny, zachęcam do inwestowania w klasyczne, porządne torby na kilka sezonów.
ola22

Post autor: ola22 »

catrina85

Post autor: catrina85 »

Wynalazlam stronke z torebeczkami - amiche.pl.
Przejrzalam i musze powiedziec ze maja super torebeczki, fajne fasony i kolorki. Warto obejrzec:) Zapewne znajdziecie cos w swoim guscie:)
catrina85

Post autor: catrina85 »

Lepiej kupic torebeczki przez internet - polecam sklepik amiche.pl.
Znajdziesz tam cos dla siebie i zdecydowanie nie zaplacisz tak duzo jak w Warszawskim sklepie. Sprawdz sama a sie przekonasz. Szybka dostawa wiec nie bedziesz musiala dlugo czekac na swoja torebeczke:)
Camille

Post autor: Camille »

A może torebka Zara? Ładna prawda? Ja jestem w niej zakochana :)

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
karolinat

Post autor: karolinat »

uwielbiam torebki:D i te małe i te duże, te na ramię, do ręki... heh... nic tylko ciągle bym kupowała nowe;p
Japaneczka

Post autor: Japaneczka »

Torebki na dobrą sprawę nie trzeba przymierzać, nie będzie więc za duża ani za mała więc jeśli kupować torebkę to tylko przez internet ;p na Allegro za 20zł kupicie już dobrą torebkę.
Zapraszam też do sklepu z torebkami , który prowadzi mój mąż, można też wpisać na google sklep z torebkami i znajdziecie setki modeli, dla każdego coś fajnego :)
Sklep.Sambora_pl

Post autor: Sklep.Sambora_pl »

Ja też mam lekkiego bzika na punkcie torebek,musze mieć wszystko idealnie dopasowane,a torebkę w szczególności:) Poza tym pamiętajmy,że musi ona pasować także do butów oraz biżuterii jaką nosimy.
Hakiruono

Post autor: Hakiruono »

Bardzo lubię duże torebki. Fakt, że czasami trudno w nich coś znaleźć, ale zdecydowanie wolę to niż taskanie np. reklamówek.
gazela27
Jestem tu nowa :)

Post autor: gazela27 »

Przez bardzo długi czas szukałam torebki na laptopa do biura ktora bylaby dobrej jakosci i zarazem dosc kobieca. znalazlam oferte firmy sushi - i chce powiedziec ze po paru miesiacach uzytkowania torebki http://www.mobilefashion.pl/torba-na-la ... do-17.html moge ja tylko chwalic - wytrzymuje nawet moje uzytkowanie a i design bardzo fajny ;)
[email protected]

Post autor: [email protected] »

Również je uwielbiam:) Mam ich całą kolekcję i choć niektórzy uważają to za bzdurę, aby kupować tyle torebek, wiele razy dzięki nim moglam pokombinowac ze swoim ubiorem:)
Owocowa

Post autor: Owocowa »

Ja lubię średnie torebki, ale wiadomo- potrzebuję też dużej, jak muszę wziąć ze sobą np. dokumenty w formacie A4. Bardzo lubię też torebki w lekko etnicznym, można też powiedzieć ludowym charakterze - np. z tłoczonymi w skórze wzorami.
deborah83

Post autor: deborah83 »

Ja zawsze kieruje sie uzytecznoscia:) Iii wielkoscia. Musze zawsze pomiescic tam mnostwo dokumentow, ksiazek, teczek, kosmetykow, dlatego torebka codzienna powinna byc dla mnie przede wszystkim duza:)Wieczorowa - owszem, mala najlepiej czarna. Co do ceny, to tak bardzo nie jest dla mnie istotna, bo wiem z doswiadczenia, ze jak wiecej dam za torebke, to dluzej ja ponosze i mniej sie zniszczy, a kto wie, moze jeszcze uda mi sie ja potem sprzedac:)
Maurelia

Post autor: Maurelia »

Ja z kolei lubię małe torebki, takie przerzucane przez ramię. Nie noszę wcale torebek do ręki.
Sklep.Sambora_pl

Post autor: Sklep.Sambora_pl »

Ja preferuję torebki średniej wielkości,zarzucane na ramię. Dla mnie liczy się głównie praktyczność i tym sugeruje się podczas zakupu torebki.
Owocowa

Post autor: Owocowa »

No i chciałam jeszcze dodać - też nie lubię torebek do reki, wolę te przez ramię.
ODPOWIEDZ