puder dobrze kryjacy
-
tosia
Re: puder dobrze kryjacy
Miałam próbki vichy i byłam zaskoczona jakie te podkłady są beznadziejne.
Najlepszy według mnie jest podkład max factor lasting performance. Na allego można wyhaczyć za 30zł i jak dobrze sie sprawdzi sprzedawcę to nie ma mowy o podróbie.
Najlepszy według mnie jest podkład max factor lasting performance. Na allego można wyhaczyć za 30zł i jak dobrze sie sprawdzi sprzedawcę to nie ma mowy o podróbie.
-
apollo
Może dobry fluid załatwi sprawę?
Zerknij na fluid do ciała IKOS Egyptische Erde
To świetny kosmetyk - firmę możesz kojarzyć z kremów brązujących.
Idealny do ciała i nóg...
Zerknij na fluid do ciała IKOS Egyptische Erde
To świetny kosmetyk - firmę możesz kojarzyć z kremów brązujących.
Idealny do ciała i nóg...
-
oOosylwiaoOo
Może lepiej właśnie zainwestować w fluid kryjący:)?
Ja używam albo z Max Factor bądź Soraya
Ładnie kryją niedoskonałości:)
Ja używam albo z Max Factor bądź Soraya
ja jednak też uważam, że lepiej kryją fluidy. dość dobrze kryjący, oczywiście dla mojej cery, jest high definition fundation artdeco.
ja polecam podkład z sephora lub Pierre Arthes
krem na cerę naczynkową
Hej mam do was prośbę.
Na policzkach pojawił się rumień i popękane naczynka.
Możecie mi doradzić jak krem kupić na taką skórę albo jakiego zabiegu się poddać?
Na policzkach pojawił się rumień i popękane naczynka.
Możecie mi doradzić jak krem kupić na taką skórę albo jakiego zabiegu się poddać?
Z cala pewnoscia moge polecic Revlon,wyprobowalam wiele podkladow tanszych i drozszych ale z tej firmy najbardziej przypadl mi do gustu.
-
szalona sroczka
- Jestem tu nowa :)
Myślę, że moja skromna recenzja siedmiu podkładów pozwoli ci znaleźć odpowiedź na pytanie. zapraszam:
http://szalona-sroczka.blogspot.com/
Rozkręcam się na blogu
Zapraszam, może coś znajdziecie ciekawego dla siebie
Zapraszam, może coś znajdziecie ciekawego dla siebie
-
Biopiekno_pl
- Miła Kobietka
Polecam puder Lavera. Dzięki starannie wybranym do produkcji minerałom i ekologicznym ekstraktom z ryżu nadaje skórze piękne, matowe wykończenie. Transparentnie i naturalnie kryjący pozwala zminimalizować widoczność drobnych zmarszczek i odświeżyć optycznie cerę. Jest idealny dla osób noszących szkła kontaktowe.
www.biopiekno.pl - Kosmetyki naturalne, ekologiczne, organiczne i mineralne.
a ja ze swej strony polecam dosyc niecodzienna jak na podkład markę - floslek. anti acne - podkład matujący, bakteriobójczy. bardzo ładny mat, całkiem długo się trzyma, używam go od miesiąca, nie narzekam, więc podaję dalej 
Max Factor - Beige SPF 50 (ja mam śniadą karnację i w życiu nie spotkałam tak idealnego pudru, który by krył wszelkie niedoskonałości, był trwały i nie powodował później żadnych wyprysków) Cena duża trochę, ale uwierz - warto
ja polecam go bardzo
O dietach, zdrowym jedzeniu i odchudzaniu:
www.dbajoswojalinie.pl
www.dbajoswojalinie.pl
Każda z nas musi trafić na "swój" podkład. Ja np. mam problem ponieważ większość kremów czy podkładów mi się źle rozprowadza na twarzy, a dodatkowo podkłady większosci firm, nawet te najjaśniejsze, są dla mnie za ciemne. Kilka lat temu odkryłam Margaret Astor Mattitiude - dobrze się rozprowadza, świetnie kryje i matuje. Jednak latem robię mix i najpierw na dłoni mieszam ten podkład z bazą silikonową Dax Cosmetic lub najjaśniejszym musem tej samej firmy. Wtedy warstwa nałożona na twarz jest "lżejsza" i nałożenie podkładu to kwestia paru sekund
A czasem podkłąd Margaret Astor storuję zamiast korektora - tylko na miejsca które chcę ukryć. I tym 3 kosmetykom jestem wierna
Czasem mnie coś skusi, że niby podobne a np. tańsze i zawsze muszę go potem komuś sprezentować...