forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

puder dobrze kryjacy

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

puder dobrze kryjacy

Postprzez reski » 12 lip 2011, o 12:17

jaki polecacie
Spa Warszawa to coś więcej niż wypoczynek. Powiększanie ust Warszawa też jest fajne.
reski
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: puder dobrze kryjacy

Postprzez magdaskrzynecka » 22 lip 2011, o 11:56

polecam gosha albo revlona , rewelka!
magdaskrzynecka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez kobitka » 25 lip 2011, o 18:28

Wszystko zależy od tego, jaką masz karnację i czy cera ma sporo "niedoskonałości". Ja zawsze wybieram się do rossmanna, tam są próbki pudrów i można sprawdzić na swojej skórze. Ewentualnie poczytaj też na ich stronie ... opis poszczególnych pudrów. Każda skóra jest inna, tak więc trzeba dobrać produkt dla siebie.

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
kobitka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez beti71 » 26 lip 2011, o 10:10

Moja droga oczywiście zależy to od rodzaju skóry , ale też od wieku ja niestety nie jestem nastolatką ale wypróbowałam Vichy Lift Flexilift teint - podkład wygładzający i napinający , generalnie nie jest to tania sprawa ale warto bo jest super i na dodatek wydajny.Z vichy znajdzie się też także coś dla młodszej skóry a nawet z niedoskonałościami, są to dermokosmetyki więc spełniaja swoją rolę -naprawdę warto polecam. Apropos znalazalam dość tanio na necie tanieleki.net.pl , porównałam kilka aptek internetowych i tam znalazłam najtaniej.
beti71
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez magdaskrzynecka » 27 lip 2011, o 15:25

kurcze tez sie sklanialam ku temu vichy ale naprawde cena mala nie jest;/
a jaka masz cere?
magdaskrzynecka
PoczÄ…tkujÄ…ca

podkład dobrze kryjący

Postprzez magdaskrzynecka » 1 sie 2011, o 12:18

jestescie w stanie polecić jakis podklad dobrze kryjący ?zastanawiam się nad podkładem mineralnym może?

i od razu czy ktoras z was korzystala moze z mgiełki do ciala arbuzowej?i czy warto ja kupic czy zapach utrzymuje sie chociaż przez chwile
magdaskrzynecka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez xoxo3 » 28 sie 2011, o 00:48

Ja polecam rimmela - stay mate. Naprawdę długo się trzyma, a po nałożeniu praktycznie nie widać, że ma się makijaż. Jest dużo odcieni więc łatwo wybrać odpowiedni do karnacji. :)
xoxo
xoxo3
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Paulina13 » 30 sie 2011, o 11:55

ja bardzo lubie puder Mayfair feather finish używam go już kilka lat i wciąż tak samo mi odpowiada :)
Paulina13
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Lusiek276 » 3 wrz 2011, o 13:00

Ja używam Rossmanowego Synergen i w sumie nie narzekam, tylko trochę mały wybór odcieni jest, ale za to cena nie wygórowana :P
Lusiek276
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Angelika » 4 wrz 2011, o 16:29

bardzo fajnym pudrem dobrze kryjącym jest mineralny puder z Fm , co prawda cena jest wypośrodkowana ,ale myślę ,że cena 32-34 zł nie jest taka zła ponieważ wg. mnie jest wydajny :)
zamawiałam go przez sklep internetowy : http://buy-gain.com/aron/ i naprawdę polecam :)
ku mojemu zdziwieniu solidna firma :)
Angelika
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda