forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

przyjaciółka męża

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.

Re: przyjaciółka męża

Postprzez Justyna 32 » 26 sty 2012, o 12:23

Mnie również wydaje się,że mąż Cię zdradza. :( Jeśli masz taką możliwość, spróbuj go śledzić i przyłapać na gorącym uczynku. moja ciocia tak zrobiłam i przyłapała wujka z prostytutką :o
Justyna 32
Miła Kobietka

Reklama

Postprzez Nala » 26 sty 2012, o 19:30

Witaj!
Co prawda nie jestem mężatką, ale wyobrażam sobie jak się czujesz. Przede wszystkim, na samym początku - nie daj sobie wmówić, że to coś z Tobą jest nie tak bo jesteś chorobliwie zazdrosna. To normalne! Myśle, że większość z nas by była. Gdy Mąż spędza wolne chwile z przyjaciółką, a nie z własną Żoną i dzieckiem to zazdrość jest normalną sprawą. Kobietki mają rację, z tymi prezerwatywami to już poważna sprawa. Ja zaproponowałabym spotkanie. Zorganizowała jakąś domówkę? Spotkanie przy kawie? Zaproponuj mężowi żeby zaprosił swoją przyjaciółkę. Powiedz, że bardzo chciałabyś ją poznać, że jesteś ciekawa kim jest ta kobieta. Powiedz to miło ze spokojem i uśmiechem. A jak faktycznie się poznacie? Będziesz wiedziała czy Cię zdradza czy po prostu jest to bezinteresowna przyjaźń! Każda Kobieta to wyczuwa. A gdy on w żadnym wypadku i w żadnym terminie nie będzie chciał słyszeć o spotkaniu? Wtedy też chyba niestety będziesz znała odpowiedź.
Powodzenia! :*
Nie słowa a czyny definiują nasze zasady.
Nala
Fajna Kobietka

Postprzez sylwia1991 » 26 sty 2012, o 20:48

Tajemnicza przyjaciółka?? Której nie znasz i z którą nie chce cie poznać. ON powinien z tobą jeździć na przejażdżki rowerowa i chodzić do kina. Nie chce cie straszyć ale myślę ze tam się kryje coś innego.(romans) porozmawiaj z nim powiedz jak on by się czół jak byś miała takiego przyjaciela. JA bym na to nigdy nie pozwoliła. W głowie mi się nie mieści zęby mój mąż czy partner miał takie przyjaciółki. Skończ z tym raz na zawsze. Jeśli nie poradzisz sobie z nim to na pewno to jest romans. Ja bym po kryjomu przejrzała mu telefon i bardzo go obserwowała. I kazała wybrać ja albo ona. A ta przyjaciółka nie ma męża?? w ogóle nie mogę tego zrozumieć jak tak możne być
sylwia1991
Fajna Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Partnerstwo