ogromny problem z erekcją i prezerwatywą
-
Awoqa
Re: ogromny problem z erekcją i prezerwatywą
Nawet kiedyś artykuł był na ten temat, w którym twierdzono, iż facet podczas zakładania gumki czuje się całkowicie nie atrakcyjny. Możesz się odwrócić, żeby nie czuł dyskomfortu, a jeszcze lepiej zacząć go pieścić i szeptać do ucha sprośne rzeczy. Niebieskie pigułki to może niekoniecznie, zwłaszcza, że młody jest.
-
wiecznadieta
Wydaje mi się, ze się przyzwyczai, mój też tak miał na początku, obecnie wszystko jest ok. a próbowałaś stosować jakieś testy, testery owulacyjne? teraz są nawet takie na ślinę. Dadzą Ci pewność, że nie masz dni płodnych, może wtedy będzie lepiej się chłopakowi wyluzować...zawsze możesz spróbować. Obecnie właśnie kiedy mam dni niepłodne, robimy to bez prezerwatywy, w dni płodne z.
-
nina19
Mój ukochany nie potrzebuje takich środków, więc nie stosował.
-
golden_eye
Jest teraz w sprzedaży nowy suplement diety na potencję - SPAM, który poprawia komfort życia seksualnego. Wspomaga potencję, wydłuża erekcję, opóźnia wytrysk i pomaga zachować prawidłową aktywność hormonalną. Jest na bazie naturalnych składników, więc jest całkowicie bezpieczny.
Ostatnio zmieniony pt paź 11, 2013 10:03 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie śmiecić forum
Powód: proszę nie śmiecić forum
Kurcze mojemu facetowi nie mogę nic zarzucić więc ciężko mi będzie CI pomóc...
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?