forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

ogromny problem z erekcjÄ… i prezerwatywÄ…

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.

Mój facet nie ma wzwodu:(

Postprzez aniamania » 28 sie 2009, o 19:07

Witam

Mam do was bardzo ważne pytanie ,czy mężczyzna którejś z was próbował już może środków wspomagających potencję ?Chodzi mi o jakieś preparaty doraźne ,dostępne w aptece bez recepty...bardzo proszę o jakies podpowiedzi i zapraszam do dyskusji:)
aniamania
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Mój facet nie ma wzwodu:(

Postprzez LuÅ›ka » 28 sie 2009, o 19:36

mój mężczyzna spisuje się na medal:) więc nie moge niestety Ci pomóc:(
Obrazek
Obrazek
reklama - firmy z branż Zdrowie/Uroda z woj. pomorskiego, dolnośląskiego w katalogach
Luśka
Moderatorka

Postprzez hanka32 » 28 sie 2009, o 19:41

Mój mąż niestety też nie potrzebuje żadnych wspomagaczy seksualnych.Lekarstwem dla niego jestem ja i narazie skutkuje niezawodnie :lol: :diabel :lol:
Obrazek
hanka32
Fajna Kobietka

Postprzez kinius33 » 30 sie 2009, o 10:26

aniamania napisał(a):Witam

Mam do was bardzo ważne pytanie ,czy mężczyzna którejś z was próbował już może środków wspomagających potencję ?Chodzi mi o jakieś preparaty doraźne ,dostępne w aptece bez recepty...bardzo proszę o jakies podpowiedzi i zapraszam do dyskusji:)

My też nie mamy takich problemów, ale kiedyś mój narzeczony sprzedawał produkty na powiększenie piersi, afrodyzjaki itd. i między innymi Vialafil. To jest odpowiednik Viagry tyle że nie oddziałowuje negatywnie na serce.
kinius33
Miła Kobietka

Postprzez aniamania » 1 wrz 2009, o 10:32

No właśnie ,a wiem ,że niektóre z tych preparatów ,mają ograniczoną ilośc przeciwwskazań do stosowania i można je spokojnie kupić a w aptece bez recepty.:)
aniamania
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Panna_M » 5 wrz 2009, o 13:37

Jest takie coś jak "Kamagra Oral Jelly", bo moja koleżanka chciała wypróbować to na swoim, no i działa... wzwód następuje po ok. połowie godziny, i bardzo długo trzyma. Jest chyba dostępne w aptece. Kamagra to podobo jakiś płyn w takiej saszetce, podobno słodki :)
Obrazek
Panna_M
Fajna Kobietka

Postprzez aniamania » 8 wrz 2009, o 17:35

Kamagra to jedna propozycja ,ale szczerze to chyba zamawia się go przez internet ,a ja wolała bym coś z apteki...to zawsze pewne źródło:)
aniamania
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez hetera » 31 mar 2010, o 18:18

Możecie spróbować tabletek ziołowych. Widziałam takie w aptekach. Przez internet też dostępne. Np. VP RX lub Enhance9. Jak to na prawdę pomaga do końca nie wiem. Ale na pewno nie zaszkodzi, bo to zioła.
hetera
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Fermia » 8 kwi 2010, o 21:58

Nie mozesz nawet mysleć, ze go nie kręcisz. To moim zdaniem zle i facet moze to wyczuc, co nie pomoze Tobie i Jemu.
I tak nawiasem mowiac, to polecił Wam to jakas znajoma osoba? Sama niestety z mezem mam problem... :(
Fermia
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Seks i antykoncepcja