Makijaż robić?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
limonkanesti

Re: Makijaż robić?

Post autor: limonkanesti »

kreska za 100 zł to bardzo tanio.. wiem, bo sama sobie robilam taki makijaz i placilam wiecej. takze jesli chcesz to powiem Ci, ze ceny sa bardzo dobre.
golden_eye

Post autor: golden_eye »

limonkanesti pisze:kreska za 100 zł to bardzo tanio.. wiem, bo sama sobie robilam taki makijaz i placilam wiecej. takze jesli chcesz to powiem Ci, ze ceny sa bardzo dobre.
No właśnie chodzi o to, że ceny są aż "za dobre", tzn. podejrzanie niskie, dlatego nie warto ryzykować, bo może się okazać, że zamiast się upiększyć, to sie oszpecimy na dobre kilka lat.
mika537

Post autor: mika537 »

a ktoras z was robila moze taki zabieg na usta? robilyscie sam kontur czy cale wypelnienie? moze ktoras cos opowiedziec na ten temat:)?
milivanili
Jestem tu nowa :)

Post autor: milivanili »

ja uważam, że makijaż pernamentny to nie jest dobry pomysł, trzeba trafić na naprawdę dobrego specjalistę, żeby się nie oszpecić :/
duzo łatwiej jest wybrac się na jakiś kurs wizażu, gdzie odpowiedni ludzie doradzą i pomogą w tym jak się ładnie umalowac, uczesać czy dobrac kolory :)
wtedy sie nie trzeba martwić o makijaż i pomysł na niego, bo ma się ich aż za dużo :)
AP edukacja ma fajne kursy wizażu, widziałam gdzieś nawet ostatnio na citeam albo gruponie, że były nawet bardzo tanie :)
Ernesta

Post autor: Ernesta »

fajne inspiracje można czerpać z Pałacu kolorów
http://www.album.palackolorow.pl
dobrze wydany,zawiera sporo zdjęć.
szybka-gotowka.net.pl
sovvita

Post autor: sovvita »

Wszystkie sztuczki w makijażu są fajnie opisane w albumie,poradniku czy nawet przewodniku Pałac kolorów.Magia makijażu.
gwiazdeczka12

Post autor: gwiazdeczka12 »

Witajcie w końcu trafiłam i skorzystałam z godnego stylisty-cudo kobieta
makijaż i stylizacja polecam www.kasialipinska.pl
zostałam przeszkolona z makijażu i stylizacji,zrobiłyśmy zakupy-to prawdziwa'' koleżanka'' i w dodatku na tym się zna...polecam warto skorzystać
ODPOWIEDZ