forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Stylizacja paznokci - szkolenia

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Stylizacja paznokci - szkolenia

Postprzez apollo » 29 kwi 2011, o 08:26

Dziewczyny - co myślicie o pracy w salonie kosmetycznym?
Zastanawiam się poważnie nad szkoleniem stylizacji paznokcia - tylko właśnie, czy to jest aktualnie opłacalne i znajdę pracę? Ile można zarobić? Gdzie się szkolić?
apollo
Miła Kobietka

Reklama

Re: Stylizacja paznokci - szkolenia

Postprzez apollo » 13 maja 2011, o 08:09

Hmmm.... w końcu wróciliście ;-) Tylko czemu ten wątek jest bez odpowiedzi? Pamiętam, że przed problemami jakieś wypowiedzi były. Czyżby utrata części postów?
apollo
Miła Kobietka

Postprzez Misiek » 13 maja 2011, o 09:41

Nie ma problemu, odpiszę raz jeszcze. Z kosmetyką jest tak jak z wiekszością branż. Jeśli masz do tego talent i pojęcie, to jak najbardziej możesz z tego zarabiać duże pieniądze. Przydałoby się jeszcze troszeczkę szczęścia w poszukiwaniu pracy. Ja polecam szkolenia. Nawet jeśli nie odnajdziesz się w tym zawodzie, to każda dodatkowa umiejętność działa dla ciebie wyłącznie na plus.
Misiek
Miła Kobietka

Postprzez apollo » 16 maja 2011, o 07:56

Hmmm.... wydaje mi się, że talent mam bo wszystkie próby samodzielniej stylizacji kończyły się dla mnie całkiem pozytywnie. Próbowałam również na koleżankach i te także były zawsze zadowolone. Tylko pytanie - gdzie szukać szkolenia? Czy u mnie na śląsku czy uderzyć gdzieś dalej?
apollo
Miła Kobietka

Postprzez swallow » 16 maja 2011, o 15:25

Poszukaj w internecie aktualnych ofert. Często takie kursy i szkolenia są refundowane przez urząd pracy.
Kosmetyka sie rozwija, jest coraz wiecej salonów wiec jest takze zapotrzebowanie na pracowników, inwestycja bardzo opłacalna ;) im wiecej kursów tym lepiej dla Ciebie.
Miłość to partia kart, w której wszyscy oszukują - mężczyźni, by wygrać, kobiety, by nie przegrać.
swallow
Początkująca

Postprzez apollo » 17 maja 2011, o 08:10

Urząd Pracy refunduje szkolenia? Mogą ponieść koszty całego szkolenia? Podoba mi się to, ale muszę być zarejestrowana w Urzędzie Pracy? Wszystkie firmy dają możliwość refundacji szkolenia?
apollo
Miła Kobietka

Postprzez dzo » 18 maja 2011, o 09:01

apollo napisał(a):Urząd Pracy refunduje szkolenia? Mogą ponieść koszty całego szkolenia? Podoba mi się to, ale muszę być zarejestrowana w Urzędzie Pracy? Wszystkie firmy dają możliwość refundacji szkolenia?

skoro UP ma refundować to na pewno tylko tym, którzy są zarejestrowani jako bezrobotni ;) ;)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
Obrazek
dzo
Moderatorka

Postprzez Misiek » 18 maja 2011, o 19:24

Chyba muszą mieć podpisaną umowę z Urzędem Pracy, żeby coś takiego było możliwe. Tak przeglądałam na szybko zawartość kolejnych stron pod tym kontem i wszędzie widziałam informacje o refendacji. Zresztą podejrzewam, że zdobycie tej refundacji wcale proste nie jest.
Misiek
Miła Kobietka

Postprzez apollo » 19 maja 2011, o 07:57

Wszędzie widziałaś czy nie wszędzie? ;-)
Poszukam takiej szkoły, która będzie dawała możliwość skorzystania z dofinansowania. Wprawdzie studiuję zaocznie i nie jestem zarejestrowana jako bezrobotna, ale z tego co wyczytałam to mam taką możliwość. Oszczędzenie takich pieniędzy byłoby super sprawą.
apollo
Miła Kobietka

Postprzez Misiek » 20 maja 2011, o 08:18

Oczywiście nie wszędzie ;-) Najczęściej w internecie piszą o New Nails, szkole z Warszawy. Często pojawiają się również inne nazwy z Nails ;-) Musisz coś wybrać. W tym New Nails akurat widziałam info o dofinansowaniu z UP. Musisz poszukać i porównać ;-)
Misiek
Miła Kobietka

Następna strona

Powrót do Uroda