forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Kosmetyk pod makijaż

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Re: Kosmetyk pod makijaż

Postprzez rozczochrana » 23 lis 2011, o 14:33

Przeczytałam Wasze wypowiedzi, czyli skuteczny efekt może przynieść odżywanie witaminami organizmu? W sumie niegłupi pomysł i warty spróbowania. Nie mam nic do stracenia, a może ten Dermogal jednak będzie mógł mi pomóc? :)
rozczochrana
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Postprzez Ko(biet)(kiet)ka » 24 lis 2011, o 10:14

Dziewczyny, jak któraś wypróbuje to niech napisze swoja opinię na ten temat. Ja powiem szczerze, że już się trochę wykosztowałam na balsamy, żele i maseczki - nie chciałabym kolejnego specyfiku wrzucić do szuflady. Jestem bardzo ciekawa efektów.
Ko(biet)(kiet)ka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Laalaa » 28 lis 2011, o 22:39

Puderniczka sprobuj sobie kremu Shealife z masla shea z olejkiem z drzewa herbacianego.

Maslo shea doskonale nawilza, dobrze sie wchlania wiec nada sie pod makijaz ( ja mam mieszana i malso to mi pasuje) a drzewo herbaciane to skaldnik o dzialaniu antybakteryjnym ( na syfki bedzie dobry). Jest bardzo wydajne

tu masz wiecej info

http://www.wiecejnizeko.pl/pl/p/100-Maslo-Shea-z-Olejkiem-z-Drzewa-Herbacianego-100g-100-Shea-Butter-Tea-Tree-Oil-Balm/283
Laalaa
Miła Kobietka

Poprzednia strona

Powrót do Uroda