Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Przeczytałam Wasze wypowiedzi, czyli skuteczny efekt może przynieść odżywanie witaminami organizmu? W sumie niegłupi pomysł i warty spróbowania. Nie mam nic do stracenia, a może ten Dermogal jednak będzie mógł mi pomóc?
Dziewczyny, jak któraś wypróbuje to niech napisze swoja opinię na ten temat. Ja powiem szczerze, że już się trochę wykosztowałam na balsamy, żele i maseczki - nie chciałabym kolejnego specyfiku wrzucić do szuflady. Jestem bardzo ciekawa efektów.
Puderniczka sprobuj sobie kremu Shealife z masla shea z olejkiem z drzewa herbacianego.
Maslo shea doskonale nawilza, dobrze sie wchlania wiec nada sie pod makijaz ( ja mam mieszana i malso to mi pasuje) a drzewo herbaciane to skaldnik o dzialaniu antybakteryjnym ( na syfki bedzie dobry). Jest bardzo wydajne