Kosmetyk pod makijaż
-
rozczochrana
- Jestem tu nowa :)
Re: Kosmetyk pod makijaż
Przeczytałam Wasze wypowiedzi, czyli skuteczny efekt może przynieść odżywanie witaminami organizmu? W sumie niegłupi pomysł i warty spróbowania. Nie mam nic do stracenia, a może ten Dermogal jednak będzie mógł mi pomóc? 
-
Ko(biet)(kiet)ka
Dziewczyny, jak któraś wypróbuje to niech napisze swoja opinię na ten temat. Ja powiem szczerze, że już się trochę wykosztowałam na balsamy, żele i maseczki - nie chciałabym kolejnego specyfiku wrzucić do szuflady. Jestem bardzo ciekawa efektów.
-
Laalaa
Puderniczka sprobuj sobie kremu Shealife z masla shea z olejkiem z drzewa herbacianego.
Maslo shea doskonale nawilza, dobrze sie wchlania wiec nada sie pod makijaz ( ja mam mieszana i malso to mi pasuje) a drzewo herbaciane to skaldnik o dzialaniu antybakteryjnym ( na syfki bedzie dobry). Jest bardzo wydajne
tu masz wiecej info
http://www.wiecejnizeko.pl/pl/p/100-Mas ... l-Balm/283
Maslo shea doskonale nawilza, dobrze sie wchlania wiec nada sie pod makijaz ( ja mam mieszana i malso to mi pasuje) a drzewo herbaciane to skaldnik o dzialaniu antybakteryjnym ( na syfki bedzie dobry). Jest bardzo wydajne
tu masz wiecej info
http://www.wiecejnizeko.pl/pl/p/100-Mas ... l-Balm/283
-
zosiasamosia
- Jestem tu nowa :)
Pod makijaż fajne są bazy z linii boost me up z Bielendy. Ja mam taką 8w1, polecam 
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
Kremy do twarzy sesderma azelac nawilżający przeciw niedoskonałościom skóry koszt ok 80 zl, najlepszy
firme sesderma znam ale ten krem to pierwszy raz slysze.. po jakim czasie efekty?bojowniczka pisze:Kremy do twarzy sesderma azelac nawilżający przeciw niedoskonałościom skóry koszt ok 80 zl, najlepszy
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
no efekty od razu
to nie krem na zmarszczki tylko krem pod makijaz, zmniejsza przebarwienia i cera jest bardziej jednolita 
o kurde faktycznie, zle zrozumialam haha sorki