forum kobiece, dla kobiet

Panel logowania

Login:

Hasło:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj siÄ™

Kosmetyk pod makijaż

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.

Kosmetyk pod makijaż

Postprzez puderniczka » 18 lis 2011, o 15:47

hej dziewczyny. Coś mi się tak porobiło, że mam strasznie wysuszoną skórę, łuszczy się, jak tylko nałożę podkład od razu nieestetycznie to wygląda. Mam wrażliwą skórę z tendencjami do uczuleń, niewielki trądzik. Sam krem nawilżający nie pomaga, możecie mi coś polecić? coś na poprawę nawilżenia, tylko do wrażliwej skóry, będę wdzięczna za każdą pomoc.
puderniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Reklama

Re: Kosmetyk pod makijaż

Postprzez rozczochrana » 18 lis 2011, o 18:03

Rozumiem Cię, bo mam też skórę skłonną do złuszczania szczególnie zimą. Stosuje dużą warstwę natłuszczającego zazwyczaj na noc, ale rano znowu to samo. Jak nałożę jakiś fluid jest jeszcze gorzej :| Może warto wybrać się do dermatologa?
rozczochrana
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez fioÅ‚ek » 18 lis 2011, o 19:47

Myślę dziewczyny że trzeba skórę nawilżyć,ujędrnić -na problemy skórne dobrze mi pomagał Dermogal A+E :woman:
fiołek
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez aneta23 » 20 lis 2011, o 14:20

Sama miałam pisać,że przydałby Ci się bardzo dobry krem nawilżający, ale skoro napisałaś,że nie pomaga. Dużo osób nie wie,że krem nawilżający to podstawa, a potem dziwią się,że mają suchą skórę. A różnego rodzaju maseczki? Próbowałaś? I czy ten krem nawilżający nakładasz też pod podkład?
aneta23
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez Ko(biet)(kiet)ka » 20 lis 2011, o 21:17

Jeżeli masz właśnie taki problem z suchą skórą to niestety ale musisz popróbować z kremami nawilżającymi. Myślę, że nawilżająca maseczka dla skóry z problemami też powinna pomóc. No i może poszukaj w aptece kapsułek witaminowych.
Ko(biet)(kiet)ka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez magawy » 21 lis 2011, o 10:34

fiołek napisał(a):Myślę dziewczyny że trzeba skórę nawilżyć,ujędrnić -na problemy skórne dobrze mi pomagał Dermogal A+E :woman:

to do łykania jest?
ja muszę sobie jakąś ekspresową kurację zapodać, pojechałam w tygodniową delegację, zapomniałam balsamu do ciała (myślałam, że będzie w hotelu, ale nie było), nie miałam kiedy kupić nawet, bo późno wracałam z targów i teraz jestem wysuszona na wiór. koniecznie potrzebuję czegoś o szybkim działaniu.
magawy
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez pomcia » 21 lis 2011, o 12:13

Dokładnie witamina A + E i do tego konsekwentne nawilżanie ciała od zewnątrz.
pomcia
Fajna Kobietka

Postprzez puderniczka » 21 lis 2011, o 22:21

ja w sumie stosuje krem nawilżający i kilka razy dziennie, pod makijaż zawsze, ale mówię nic to nie daje. Co to jest ten Dermogal? to jakiś lek?
puderniczka
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez magawy » 22 lis 2011, o 08:39

dla mnie krem nawilżający to za mało, potrzebuję czegoś, co poprawi moje nawilżenie od wewnątrz. Muszę poczytać o tym Dermogalu, drogie to jest?
magawy
PoczÄ…tkujÄ…ca

Postprzez aneta23 » 22 lis 2011, o 23:43

Poczytałam recenzje o tym Dermogalu bo sama jeszcze o tym nie słyszałam. Dziewczyny, które wypróbowały bardzo sobie zachwalają ten kosmetyk. Jest na bazie naturalnych składników, w postaci kapsułek (rybek). Taka jedna rybka to jedna porcja, która podobno wystarcza na twarz, szyję i dekolt. Pisały,że już po kilku użyciach widać poprawę, skóra jest nawilżona, gładka. A cena jest niewielka, do 13 zł, zależy w jakiej aptece. Po tym wszystkim co wyczytałam sama mam ochotę zaopatrzyć się w takie cudo. Co prawda nie mam problemów z trądzikiem, jedynie zatykają mi się pory i w okolicach nosa przesusza skóra, ale spróbowałabym ;)
aneta23
PoczÄ…tkujÄ…ca

Następna strona

Powrót do Uroda