Kłamstwa w związku

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Depresja40

Re: Kłamstwa w związku

Post autor: Depresja40 »

Własnie o to chodzi, ze juz nie raz rozmawialiśmy o tym i on obiecywał poprawę. A jesli chodzi o wino i kolację to niedawno obchodził urodziny. Kupilam butelke wina i miałam nadzieje ze wypijemy wspólnie, no cóz rozczarowałam się, swoje urodziny wolał spedzić z kolegami. Umówił sie wtedy na piatek i sobotę. Butelkę oprózniłam sama... na dwa wieczory akurat starczyło...
Tak poza tym chcę zaznaczyc ze mąż jest dobrym człowiekiem i ojcem. W domu pomaga zrobi wszystko mimo, tego że ciężko pracuje. Ja rozumiem że chce gdzies wyjśc, wychodzi z kolegami juz ok 6 lat. (Na początku małzenstwa nigdzie nie chodzilismy.) Ale wlasnie przez te wyjscia zaczęły sie kłamstwa i dlatego sie teraz zaczynam bać kiedy wychodzi.
dzo

Post autor: dzo »

to może zacznij chodzić z nim do kolegów ;) ;)
agusnysa

Post autor: agusnysa »

No własnie moze wychodz z nimi bedziesz wiedziała jak maz sie zachowuje na takich wypadach.. albo sama wyjdz z kolezankami rozerwac sie:)
Depresja40

Niestety mąż za bardzo nie chce ze mną wychodzić bo twierdzi że to męskie spotkania. A ja nie mam w zwyczaju się narzucać. A poza tym tak się złożyło że bylam już ze 3 razy z mężem i wcale mi sie nie podobalo, siedzialam sama przy stoliku bo oni gdzieś ciągle latali, a to do baru po piwo, albo na parkiet. oczywiście mąż ze mną zatanczył ze dwa razy. Ale wiekszość czasu siedzialam sama i bylo to dla mnie ponizające. Raz wziełam ze soba kolezankę i po prostu było mi za męża wstyd (ona tez uważała ze zachował sie nie fair), on po prostu tak ma że jak sie napije to liczą sie tylko koledzy i dobra zabawa, a o mnie całkiem zapomina.
a co do wyjśc to chętnie bym poszła na piwko choćby jutro ale niestety nie mam z kim. Może któraś z was jest chętna? ;)
dzo

Post autor: dzo »

Depresja40 pisze:Może któraś z was jest chętna? ;)
jak jesteś z Podkarpacia to bardzo chętnie 8-) 8-) 8-)
Depresja40

troche daleko do Ciebie bo ja z warmii i mazur, ale dzięki za dobre chęci :)
ABCbielizny

Post autor: ABCbielizny »

Sytuacje faktycznie nie jest zbyt dobra i powinnaś coś z tym zrobić. Może i rada będzie banalna,ale musisz to zrobić: porozmawiać z nim raz jeszcze,ale tym razem tak ostatecznie. Nie chodzi o to,żeby zabraniać mu wyjść z domu,wręcz przeciwnie. Tylko nie może tak o Tobie zapominać ,a już napewno nie może Cię oszukiwać.
krecik88

Post autor: krecik88 »

mój mąż też kiedyś chciał żebym nigdzie nie wychodziła bo on też nie wychodzi ale już mu poukładałam w głowie takie rzeczy;)
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Mówicie zawsze wszystko swoim facetom??? Nie chce mi się wierzyć nawet jakieś tam drobnostki?? Nie ma 100% szczerość zawsze coś tam małego się zatai.
ODPOWIEDZ