promenadaslonca pisze:Babsko , a jak teraz??

promenadaslonca pisze:Babsko , a jak teraz??

Szkoda tylko, że na ogól znajdujemy, my, "potwory", prawdziwe potwory... bo nie wierzymy, że mogłybyśmy mieć kogoś lepszego.babsko pisze:Jedyne, co takim jak ja zostaje, to wiara, że każda potwora znajdzie swego amatora. Prędzej, czy później
Spotykam. Zastanawia mnie to zwłaszcza kiedy przystojny i ładny jest facet, a kobieta mniej niż przeciętna. Myślę sobie wtedy: co ona takiego w sobie ma? Czy może on zwraca uwagę na wnętrze, a nie na urodę?ireth pisze:A nie spotykacie czasem par, w których jedno jest bardzo ładnym osobnikiem, a drugie paskudą? Nie zastanawiacie się wtedy, co on/ona w niej/nim widzi?
Promenado, coś w tym jestpromenadaslonca pisze:Szkoda tylko, że na ogól znajdujemy, my, "potwory", prawdziwe potwory... bo nie wierzymy, że mogłybyśmy mieć kogoś lepszego.babsko pisze:Jedyne, co takim jak ja zostaje, to wiara, że każda potwora znajdzie swego amatora. Prędzej, czy później
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość