no gdzies przeczytalam kiedys o tym chromie, czesto jest w tabletakch, ktore maja poprawic wyglad skory.
w slimitinie jest tez np. zielona herbata, a ona ogolnie tez ma dzialanie oczyszajace.
jak ze wszystkim dlatego trzeba przestrzegać dawki z opakowania i nie dostarczać już go z dodatkowych źródeł. Takie rzeczy zawsze kupuje w aptece, żeby mieć pewność, że są z pewnego źródła i o dobrze dobranych dawkach, poza tym zawsze jest się kogo poradzić.
bo naprawdę dziewczyny suplementy są świetne i działają, ale tylko jeżeli ćwiczymy i trzymamy w miarę diety, inaczej to rzeczywiście mogą być pieniądze w błoto. Ja ze Slimitinu Aqua, jestem bardzo zadowolona, ale moje pracy było w tym sporo.
również się zgadzam, wszystko jest pięknie, ale jak dbamy o siebie i uprawiamy jakieś aktywności. siedzenie na kanapie i nicnierobienie nie schudnie za nas tak jak powiedziałyście, suplementy są dobre, ale jako uzupełnienie całego planu, który wykonujemy aby schudnąć - tak jak mój Edixal, już 1,5 tygodnia razem z joggingiem i jest super:) czuję, że w końcu coś dla siebie robię i aż chce się wiecej! pozdrawiam
Ja jednak jestem ostrożna jeżeli chodzi o suplementy. Jeżeli już zdecydujemy się na środki wspomagające dieta-f10.html" class="auto-link" rel="dofollow">odchudzanie to najlepiej wybierać preparaty na bazie składników naturalnych.Pamiętajmy, że dieta to zdrowy styl życia, a nie wyniszczanie organizmu.
ence pisze:bo naprawdę dziewczyny suplementy są świetne i działają, ale tylko jeżeli ćwiczymy i trzymamy w miarę diety, inaczej to rzeczywiście mogą być pieniądze w błoto. Ja ze Slimitinu Aqua, jestem bardzo zadowolona, ale moje pracy było w tym sporo.
dokladnie, bez silnej woli nie ma efektow:)
ale na szczescie skladniki sa naturalne, a wiec moze ci pomoc
Doradzam kontrolowanie kalorii po odstawieniu suplementu. Często dochodzi do efektu jo-jo, gdyż nasz organizm bez suplementu nie potrafi sobie dać rady ze spalaniem dostarczanych kalorii.
ale to chyba tez zalezy od suplementu, jesli to cos mega mocnego, chemicznego to tak, ale jesli to cos naturalnego to chyba nie ma, az takiego efektu jojo potem.
Najlepsza dieta to 5 posiłków dziennie w mniejszych porcjach i ćwiczenia, i oczywiście zminimalizowanie słodyczy. Choć powiem szczerze że czasem odłożenie zupełnie słodyczy pomaga trochę schudnąć.
ence pisze:prawidłowa dieta to taka w której organizm nie woła o cukier i słodycze, tylko ja ją skonstruować wie pewnie tylko dietetyk
akurat ja nie słodzę...nie jadam też słodyczy, ale i tak non stop tyję i moja figura to reprezentacyjnych nie należy...problem polega na tym, ze ja lubię jeść, ale właśnie nie słodycze czy chipsy, ale np. pizze i makarony z różnymi sosami, czy też ryż...a to wszystko niestety tuczy...więc słodycze to nie zawsze problem
Najlepiej dostarczać organizmowi wszystkiego, czego potrzebuje: węglowodanów, białka i tłuszczy w odpowiednich proporcjach. 5 zdrowych regularnych posiłków i więcej ruchu