czy zdradę można wybaczyć?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
dzo

Re: czy zdradę można wybaczyć?

Post autor: dzo »

móc można... jak się chce to wszystko można.. nawet parasol w dupie rozłożyć...

kwestia tego czy człowiek jest w stanie znieść to psychicznie
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Zależy od człowieka...
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Lily of the Valley

Post autor: Lily of the Valley »

mycha25 pisze:A ja uwazam ze mozna wybaczyc.Oczywiscie mowie tu o jednorazowej zdradzie a nie takiej notorycznej.Ja bylam w takiej sytuacji ale to ja zdradzilam, moj chlopak mi wybaczyl(choc pewnie nie zapomnial)i jestesmy mimo wszystko szczesliwi.Gdyby sztuacja byla odwrotna i to on by mnie zdradzil to pewnie tez bym mu to wybaczyla choc moze nie od razu.Pewnie tez bym nie zapomniala ale jestem zdania ze czlowiek jest tzlko czlowiekiem i ma prawo popelnic blad,wazne zeby sie na tych bledach uczyl.
Wow, szczęściara z Ciebie, że dał Ci szansę, mimo tego.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Fakt,a jeszcze sam przyznał że miał w tym trochę swojej winy bo w pewnym momencie trochę sobie odpuścił w tym naszym związku i nie starał się tak jak powinien(choć mnie to nie tłumaczy),i że w pewnym sensie mnie rozumie(choć oczywiście czuł się bardzo zraniony).Po tym wszystkim się zmieniło,on zmienił swoje podejście i oboje chyba wyciągnęliśmy z tej lekcji wnioski.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
akilegna
Jestem tu nowa :)

Post autor: akilegna »

Moim zdaniem zdrada to coś najgorszego co może nas spotkać w związku.. wiadomo że jak ardzo kochamy to wybaczymy ale będziemy ją rozpamietywać zawsze ..
..znów mnie nie widzisz mimo że stoję obok..
Awatar użytkownika
kova *_*
Jestem tu nowa :)

Post autor: kova *_* »

Dużo mi to czasu zajęło, ale ja wybaczyłam. Wybaczyłam ale trudno mi o tym zapomnieć było i jest. Od tamtego czasu minęło już 10 lat, i nadal jesteśmy razem. Kiedyś głowę bym postawiła..., taka byłam pewna, że nie jestem zdradzana. Od tamtej pory niczego nie jestem taka pewna. Był to jednorazowy wyskok mojego męża, ale jednak się zdarzył...
Najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy..., gdy dowiadujemy się, że Ktoś nas kocha.
ODPOWIEDZ