Czy to związek?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Re: Czy to związek?

Post autor: sylwia1991 »

Jak napiszesz żeby się nie odzywał to chyba nic nie da. Musisz być stanowcza powiedz mu ze chcesz mieć jasną sytuacje, ze nie chcesz zachowywać się jak dziecko i jeśli nie jest w stanie nic konkretnego powiedzieć to nie chcesz w takiej niepewności żyć. Albo szczerość i jasna sytuacja albo więcej się nie spotykamy. a jeśli będziesz mu pisać to w SMS albo przez tel rozmawiać to na kocu powiedz zęby się nie odzywał dopóki nie przemyśli wszystkiego. To wszystko pokarze jak ważna dla niego jesteś.
oOosylwiaoOo

Post autor: oOosylwiaoOo »

Zgadzam się z Tobą Sylwia:) Nie może być tak, że on nie umie się określić kim dla niego tak naprawdę jesteś. Postaw mu warunek i zobaczysz wtedy co czuje i co myśli...

Powodzenia :)
Onaaaa6

Post autor: Onaaaa6 »

To będzie ciężko rozmowa, ale tak macie rację- nie mam innego wyjścia.
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Na pewno będzie trudna, ale pokarze kim dla niego jesteś bo jeśli to całkiem oleje to nie jest ciebie wart :)
Onaaaa6

Fakt z jednej strony nie mogę sobie pozwolić na takie traktowanie, choć już długo na to pozwałam, ale z drugiej nie wyobrażam sobie życia bez Niego, ale to będę musiała jakoś przeboleć ;/ bo macie wszyscy rację: ja muszę wiedzieć na czym stoje.
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Bądź Twarda. Jeśli to oleje to myślę ze lepiej jak to się wcześniej stanie niż np na 2, 3 miesiące. Ale myślę ze wszystko będzie ok :) Napisz jak było :happy
Onaaaa6

Odezwałam się do Niego wczoraj, takie neutralne: hej co słychać to mi odpisał że jest zmęczony remontem i nawet nie zapytał się co u mnie, trochę pociągnęłam jeszcze rozmowę, ale to była mam wrażenie taka sucha rozmowa, ja się w niej tylko starałam - takie odnoszę wrażenie. I dlatego tak sobie myślę, że ja się do Niego teraz nie odezwę, poczekam aż on łaskawie to zrobi, a jak już zrobi to mu pogratuluje że sobie o mnie przypomniał. I zobaczę co on na to, jak podejmie temat to zaproponuje rozmowę. Taki mam plan.
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Kochana, nie chcę być złym prorokiem ale to wygląda tak jakby on miał Cię glęboko w dupie :(
(przepraszam za wyrażenie), jakbyś była mu zupełnie obojętna...
Onaaaa6

Nie no nie musisz przepraszać za wyrażenie, sama to zauważam. A dzięki rozmowie z Wami jestem pewna, że nie mogę sobie pozwolić na takie traktowanie, trudno nie wyszło po prostu, bardziej będę cierpieć zgadzając się na to niż po prostu zakańczając to.
dzo

Post autor: dzo »

Onaaaa6 pisze:Nie no nie musisz przepraszać za wyrażenie, sama to zauważam. A dzięki rozmowie z Wami jestem pewna, że nie mogę sobie pozwolić na takie traktowanie, trudno nie wyszło po prostu, bardziej będę cierpieć zgadzając się na to niż po prostu zakańczając to.
też tak myślę...niestety
Onaaaa6

Dziękuje Wam za pomoc wszystkim
ODPOWIEDZ