Ciuchy polskich producentów
-
lolka6
Re: Ciuchy polskich producentów
A jak z męskimi ciuchami, ma ktos jakies doswiadczenia?
-
E-lejdis
Moim zdaniem wszystkie ubrania w sklepach sieciowych są marnej jakości,również te męskie. Tutaj nie ma wyjątku,ponieważ sama kilka razy mocno się an nich zawiodłam...
-
mmadleinee
Big-brands.pl Hihihi a ja tam nie przepradam za sklepami internetowymi. Wolę przymierzyć ubranie i zobaczyc jak wygląda przed zakupem. Kilka razy tylko udalo mi się przez Internet cos ladnego kupić. No a reszta to takie szmatki, już nawet w dziadeksach są lepsze rzeczy
-
mimargo
Ja też uważam, że polskie nie znaczy gorsze. Polski rynek odzieżowy już dawno dogonił zagraniczne firmy i nie mamy się już czego wstydzić
.
-
ela2323
Polskie rzeczy są znacznie lepsze. Pryznajmniej nie są to takie szmatki do podlogi, Ehh ostatnio w sumie mogę powiedziec że się zawiodłam bo wiele z rzeczy które są dostępne w sklepach to po prostu szmatki do podłogi dla bogatych jak pisano wcześniej. No a jak chodze po Galerii Krk to mnie coś trafia Tyle ludzi i co lepsze rzeczy są niestety wybrane
Nie wiecie gdzie można się w naprawdę dobre ciuszki zabezpieczyć No i żeby nie było takich tłumow. Nie nie jestem facetem, że nie lubię chodzić na zakupy ale nie lubie tych tłumów które się przetaczają przez sklepy.
Nie wiecie gdzie można się w naprawdę dobre ciuszki zabezpieczyć No i żeby nie było takich tłumow. Nie nie jestem facetem, że nie lubię chodzić na zakupy ale nie lubie tych tłumów które się przetaczają przez sklepy.
-
skylark
Ja zauważyłam już wcześniej, a moja mama niedawno widziała sondę na temat wiedzy o "polskości" w sklepach odzieżowych to 98% ludzi nie miało pojęcia, że np. Venezia czy Reserved, Top Secret są naszymi firmami. A poza tym ile firm jeszcze nie przebiło się do tego "butikowego" szału.
-
alicja88
Molana czytam twój post i się zastanawiam, czy jest taki sklep z ubraniami polskich producentów jak Trattoria. Mi się zawsze wydawało , że można Pizzę tam zjeść a nie kupić ciuchy, no ale mniejsza z tym.
Widzę, że gro osób poleca tutaj aukcje internetowe i to konkretne produkty, Ja osobiście jeszcze konta na takich aukcjach nie mam i jakoś nie planuję póki co zakładać. Ostatnio jak wykupiłam bilet miesięczny na wszystkie linie w Krk to sobie jeżdżę po galeriach na zakupy, chociaż mój facet tego bardzo nie lubi ale jednak. W ostatnią sobotę trafilam też do King Squera czy jak to się pisze. Nie ważne. Udało mi się kupić fajną kieckę na egzamin dyplomowy. Super materiał za 45 zeta. No i wiele innych mniejszych dodatkow. Ehh trzeba zacząć chyba oszczędzać, ale jak się przechodzi obok fajnych ofert to aż żal nie wejść i nie kupić czegoś. Jeszcze jak nie ma tłumów
Widzę, że gro osób poleca tutaj aukcje internetowe i to konkretne produkty, Ja osobiście jeszcze konta na takich aukcjach nie mam i jakoś nie planuję póki co zakładać. Ostatnio jak wykupiłam bilet miesięczny na wszystkie linie w Krk to sobie jeżdżę po galeriach na zakupy, chociaż mój facet tego bardzo nie lubi ale jednak. W ostatnią sobotę trafilam też do King Squera czy jak to się pisze. Nie ważne. Udało mi się kupić fajną kieckę na egzamin dyplomowy. Super materiał za 45 zeta. No i wiele innych mniejszych dodatkow. Ehh trzeba zacząć chyba oszczędzać, ale jak się przechodzi obok fajnych ofert to aż żal nie wejść i nie kupić czegoś. Jeszcze jak nie ma tłumów
-
Sklep.Sambora_pl
Każdy poleca aukcje internetowe,bo jest tam po prostu taniej a i wybór masz o wiele większy,to pewnie dlatego:) Zresztą sama siedzę w sklepach internetowych i wiem,ze zawsze można wybrać coś ciekawego,trzeba tylko poszukać.
-
fairy
Znalazłam ciekawy artykuł o modzie od polskich producentów:
moda-made-in-poland.html">http://moda3.pl/moda-made-in-poland.html.
Wiadomo mamy dobrych i znanych projektantów, ale większość osób jednak nie stać na ciuchy od nich. Na szczęscie są też polskie sklepy, gdzie można kupić coś fajnego w normalnych cenach
moda-made-in-poland.html">http://moda3.pl/moda-made-in-poland.html.
Wiadomo mamy dobrych i znanych projektantów, ale większość osób jednak nie stać na ciuchy od nich. Na szczęscie są też polskie sklepy, gdzie można kupić coś fajnego w normalnych cenach
-
Sklep.Sambora_pl
No ubrania i niektóre kolekcje maja naprawdę bardzo fajne,ale jedno co odstrasza to oczywiście cena... Chyba tylko nielicznych stać aby kupić coś takiego,dlatego wolę sklepy internetowe,bo jest dużo taniej.
W sumie zawsze można połączyć polskie ciuchy i ceny ze sklepów internetowych - coraz więcej polskich marek przekonuje się do internetowej sprzedaży i można trafić na bardzo dobre oferty. Ja na przykład ostatnio kupiłam klasyczną szmizjerkę do pracy za pół ceny.
-
anioł12345
- Miła Kobietka
teraz nawet zgraniczne są polskie 
Ja nie przepadam za kupowaniem przez Internet, bo zawsze jednak lepiej przymierzyć. Ale zdecydowanie popieram promowanie rodzimych producentów. A co do KS to też słyszałm, ze można tam znaleźć sporo polskich ciuchów za przyzwoitą cenę, więc w najbliższym czasie wypróbuję pewnie to miejsce
-
E-lejdis
Kupowanie ciuchów przez internet to sama przyjemność,w razie czego możesz przecież zwrócić dany model lub wymienić na inny. To żaden problem.
Ja zdecydowanie stawiam na polskich producentów. Są to ubrania mało doceniane i niestety w większości eksportowane na zachód ( ?! ). Naszczęście mam ulubiony sklep, gdzie zawsze kupuje ciuszki od polskich producentów
........ POLECAM, naprawdę warto tam wpaść : )Jakosć, wykonanie, mmm ;D
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Polskie na pewno lepsze niż większość chińskich !!!
katii pisze:Kupujecie ciuchy polskiej produkcji? Zważacie na to? Zastanawiam się czy przejść się do King Squara w Krakowie. Podobno tanio i tylko są tam sklepy polskich firm, ale boję się, że idzie za tym kijowa jakość.
Polskie ubrania mogą być lepszej jakości niż zagranicznych producentów, które często szyte są w Chinach. Uważaj tylko , ponieważ to że producent pochodzi z Polski, nie oznacza, że ubrania nie są szyte w Chinach:). Ogólnie to chińskie ubrania też dzielą się na te gorszej i lepszej jakość, wszystko zależy od tego jakie zamówienie złoży firma.
-
fotoplastikon
- Jestem tu nowa :)
..................
Ostatnio zmieniony wt lip 17, 2012 6:00 pm przez fotoplastikon, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam swoją kolekcję
http://www.shemore.pl/
-
Basia1994
-
porannarosa
nie rozumiem kobiet które kupują u chińczyków, zaoszczędzają? wątpię... lepiej wydac troche pieniążków i miec na dluugi czas, w koncu to bielizna drogie panie ! musi byc nam wygodnie. 

Uwielbiam sukienki Gosi Baczyńskiej, udało mi się kupić ostatnio tanio w Outlet.
- butynaobcasach_pl
Ja zawsze wolę kupić dobre polskie produkty, dlatego, że jakościowo bardzo rzadko mnie zawodzą. Nawet jeśli chodzi o buty - dobre polskie marki trzymają lepszy poziom jakościowy od niejednej marki zachodniej