Kupujecie ciuchy polskiej produkcji? Zważacie na to? Zastanawiam się czy przejść się do King Squara w Krakowie. Podobno tanio i tylko są tam sklepy polskich firm, ale boję się, że idzie za tym kijowa jakość.
Moim zdaniem jakośc jest identyczna. Bez przesady, przecież "Dobre, bo polskie" ). Ja nie zwracam uwagi na to, czy dany produkt jest z PL czy nie, jeśli chodzi o ubrania oczywiście.
Szczerze już wolę polskie ubrania niż np. chińskie itp., robie zakupy rzadko ale tej chińskiej tandety już mam dość ;/ a w King Squerze polskich ciuchów by się trochę znalazło, trzeba iść polukac, a i ceny fajne, w weekend ide na zakupy trzeba jakoś odreagować tę pogodę
szczerze to też wole poszukac czego polskiego. Polscy projektanci maja coraz lepsze kolekcje nawet za granicą wiec może lokalni producenci ciuchów będą z nich brać przykład.
Mnie też się podobają ubrania z orsaya czy h&m, ale problem jest taki ze pół polski potem chodzi w tym samym. Polskie sklepy daja możliwość wyroznienia się z tlumu
Zgadza się,polskie sklepy dają taką możliwość ale wszystko zależy od tego gdzie się ubieramy. Ja bardzo często kupuje w sklepach internetowych i jak do tej pory jeszcze sie nie zawiodłam.