Żylaki, operować nie operować

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
zioło

Żylaki, operować nie operować

Post autor: zioło »

Witajcie

pisze bo mam dość nieładny problem i potrzebuje porady, zauwazyłam że na mojej łydce wyskoczyła żyła niestety jest dość mocno widoczna. W mojej rodzinie są dość spore problemy związane z zylakami ale zastanawiam się czy metoda operacyjna to jedyna dobra forma wyleczenia się z zylaków - nieukrywam że troche się boje wszelkich operacji. Czy moze korzystałyście z innych metod - nie operacyjnych, które okazały się skuteczne?

bede wdzięczna za porady, jeśli któraś z was zdecydowała się na operacje to będe wdzięczna za polecenie dobrego specjalisty.

pozdrawiam

Alla
annacyrana
Jestem tu nowa :)

Re: Żylaki, operować nie operować

Post autor: annacyrana »

Obecnie najlepszą metodą jest laserowe usuwanie żylaków. Jeśli dobrze się orientuję nie wyciągają oni żyły tylko osuszają ją redukując opuchliznę, ból i brzydki wygląd.
Zaproszenia weselne - Eleganckie zaproszenia na Twoją uroczystość ślubną
Łyżki do koparek - w naszym sklepie internetowym kupisz części do koparek najtaniej w Polsce!
Awatar użytkownika
charakterna

Post autor: charakterna »

Skontaktuj się z lekarzem , on na pewno przedstawi Ci ofertę jaka jest dostępna. I powie co będzie dla Ciebie najlepsze.
A.
magdaj

Post autor: magdaj »

zioło pisze:Witajcie

pisze bo mam dość nieładny problem i potrzebuje porady, zauwazyłam że na mojej łydce wyskoczyła żyła niestety jest dość mocno widoczna. W mojej rodzinie są dość spore problemy związane z zylakami ale zastanawiam się czy metoda operacyjna to jedyna dobra forma wyleczenia się z zylaków - nieukrywam że troche się boje wszelkich operacji. Czy moze korzystałyście z innych metod - nie operacyjnych, które okazały się skuteczne?

bede wdzięczna za porady, jeśli któraś z was zdecydowała się na operacje to będe wdzięczna za polecenie dobrego specjalisty.

pozdrawiam

Alla
Skąd jesteś? Ja miałam przeprowadzany zabieg laserowy i pozbyłam się problemu. Jak coś to polecam usunięcie żylaków w szpitalu Medicover. Prywatnie, ale znają się na rzeczy.
alfaomega

Post autor: alfaomega »

ja też zalecam laserowe leczenie żył, wszystko odbywa się szybko i bezboleśnie,
na tym wideo zobaczysz jak to wygląda ;-)