Chyba najważniejsze jest, aby umieć się godzić i nauczyć się kłócić tak by nie ranić...o tak,ja i ten mój nerwusek musimy się tego nauczyć!
Znajomi
-
niezapominajka6
- Miła Kobietka
Re: Znajomi
Ot właśnie Elu, myślę właśnie tak jak Ty! Obecnie kiedy jeszcze nie mamy ślubu o wiele łatwiej nam jest powiedzieć mam dość, wychodzę i nie wracam, ślub dla mnie jest danym słowem drugiej osobie i do czegoś zobowiązuje i możemy sobie krzyczeć w złości, że mamy siebie dość, ale gdy emocje opadną człowiek zdaje sobie sprawę, że rozwód o błahostkę to tak naprawdę nie brzmi poważnie. Poznałam kiedyś kobietę ponad 10 lat straszą ode mnie i powiedziała mi kiedyś, że mimo że jest ponad 10 lat po ślubie to nawet po tym czasie potrafi dowiedzieć się czegoś nowego o swoim mężu. Nie wiem o co chodziło, bo znałam ją zbyt krótko i nie chciała wdawać się w szczegóły, ale tak właśnie bywa, że człowiek nawet sam siebie potrafi zaskoczyć.Żeby chodzić z chłopakiem tak długo ja Ty Paolcia, to musiałabym zacząć będąc nastolatką, a w moim wieku perspektywa poznawania przez kolejnych kilka lat mojego narzeczonego wiązałaby się z tym, że może dopiero koło 40-stki mogłabym doczekać się macierzyństwa, a wtedy to już trochę za późno. A ja właśnie teraz czuję, że niczego bardziej nie pragnę jak być mamą.
Chyba najważniejsze jest, aby umieć się godzić i nauczyć się kłócić tak by nie ranić...o tak,ja i ten mój nerwusek musimy się tego nauczyć!
Rozumiem was doskonale,jak dużo jest ludzi tak wiele opinii na każdy temat.W moim przypadku też pewnie byłoby inaczej gdybym swojego poznała mając około 23 lata,lecz miałam wtedy zaledwie 16
Dziś mam swoje lata i inaczej na to wszystko patrze, pragnę mieć dzieci lecz ślub jest jak dla Mnie na drugim miejscu.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
No ja tak jak niezapominajka . może jestem tez tej starej daty bo mam te swoje już 40+
Myślę że każdy ma swoje poglądy znam osoby po 20 roku życia, które są tego samego zdania co Ty 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
zresztą co pamiętam to od zawsze slub był dla mnie bardzo wazny w zyciu ,
Dla Mnie mógłby nie istnieć 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Mimo , ze jestem po przejscviach . dalej uważam , ze slub jest wazny . Jestem dzisiaj wolna osoba i mimo to moje zdanie jest najważniejsze i nie biore nikogo zdania pod uwagę , sama decyduje o sobie . Ale gdyby nadazyła się taka okazja , ze ponownie miałabym wyjść za maz wyszłabym bo jest ważnym dla mnie