Znacie szuszu?
-
a_gatka
Znacie szuszu?
Babeczki może któraś z Was coś skojarzy. Nie jestem pewna, czy dobrze napisałam nazwę, bo napisałam tak jak się wymawia, ale chodzi mi o takie tasiemki z marzeniami. Wpisuje się marzenie od wewnętrznej strony i nosi się taką tasiemkę przy sobie... To działa tak, że jak mamy przy sobie marzenie na tasiemce, to myślimy o jego realizacji i jesteśmy bardziej zmotywowane. Znacie to? Szukam informacji o co w tym chodzi... Podsłuchałam dzisiaj w autobusie i tak za mną chodzi ten temat, bo strasznie mnie to zaciekawiło.. 
Re: Znacie szuszu?
Jeśli mówimy o tym samym to źle napisałaś nazwę. Wymawia się szuszu, ale pisze chouchou, może pod taką nazwą poszukaj? Z tego co wiem, to są to bardzo ładne tasiemki - pokazywali je kiedyś w Dzień Dobry TVN. 
-
a_gatka
Mnie się bardzo spodobał pomysł noszenia marzenia przy sobie. Taka.. "przypominajka" o tym, że warto dążyć do celu i realizować nawet najbardziej szalone zamysły, bo.. kto spełni nasze marzenia, jeśli nie my sami?
Którą byście wybrały? 

Ja wiadomo ze ciorną ;D
I musze powiedziec ze nigdy nie slyszalam o tym.Ale jeszcze jakby taka tasiemkobransoletke zrobilo sie samemu to tym bardziej by motywowalo.
Ze juz o dumie nie wspomne jak juz by sie spelnilo ;p
I musze powiedziec ze nigdy nie slyszalam o tym.Ale jeszcze jakby taka tasiemkobransoletke zrobilo sie samemu to tym bardziej by motywowalo.
Ze juz o dumie nie wspomne jak juz by sie spelnilo ;p
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Tez wybralabym czarna, i tez nie mialam okazji o takich tasiemkobranzoletkach slyszec.
Ale jest to z pewnoscia ciekawe.
A do tego by marzenia sie spelnialy mozna wykorzystac wszystko , nawet tasiemki.
Ale jest to z pewnoscia ciekawe.
A do tego by marzenia sie spelnialy mozna wykorzystac wszystko , nawet tasiemki.
Nigdy nie slyszalam, ale ciekawy pomysł na bransoletki 
Znam
Fajne są. Ja sobie własną zrobiłam.
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
Ja nie lubię takich,
- kusicielka
- Extra Kobietka