Żłobek Natolin

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
natalia89
Jestem tu nowa :)

Żłobek Natolin

Post autor: natalia89 »

Dzień dobry! Przychodzę z prośbą o opinie na temat żłobka https://domekelfow.pl/. Za niedługo wracam do pracy i szukam dobrego miejsca dla mojej 2-letniej córeczki. Szukam oczywiście wykwalifikowanej kadry, indywidualnego podejścia do dziecka i domowej atmosfery. Stąd moja prośba o Wasze doświadczenia z zlobek natolin . Pozdrawiam! :)
westa

Re: Żłobek Natolin

Post autor: westa »

Tequesta ma żłobki i myślę, że warto je rozważyć. To są placówki językowe z angielskim i hiszpańskim. Ale to co ich przede wszystkim wyróżnia to podejście do maluszków. Tam dzieciaczki mają super opiekę, są kochane, zaopiekowane i ciocie dbają o to, aby kazdy czuł się dobrze :)
Abankal1

Re: Żłobek Natolin

Post autor: Abankal1 »

Jak szukacie to żłobek Norlandia Strzałowa to wspaniałe miejsce dla dziecka, my zaczęliśmy tam przygodę i jesteśmy zadowoleni!
ODPOWIEDZ