Żele intymne - jakie jest Wasze zdanie?
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Re: Żele intymne - jakie jest Wasze zdanie?
Żel nawilżający to rewelacyjna sprawa,dzięki nim odczuwamy silniejsze doznania,to coś zupełnie innego niż zwykły seks,polecam w szczególności żele intymne smakowe jako dodatek do gry wstępnej:)
-
Czarnuszka
- Jestem tu nowa :)
Ja nie znoszę smakowych. Lubie bezzapachowe z durexa.
Najlepszy jak dla mnie jest silikonowy z Durexa, kolor niebieski opakowania. Odradzam z allegro. Oryginał po kilku minutach nadal jest śliski, raz kupiliśmy na allegro to potrafił po 60 sek zrobić się klejący potem zrobiła się z niego masa i koniec zabawy 
Pomagam finansowo tania pożyczka chwilówka
Ja testowałam wzmacniający doznania i się zraziłam, jak dla mnie nic nie dawał. I uczucie jakies takie ślisko-lepkie... Brr...
-
papryczka90
Ja uwielbiam żele! Kiedyś nie mogłam się przemóc do smakowych dopóki nie znalazłam żelu o smaku drinka sex on the beach. Mój ulubiony
poza tym są też żele antybakteryjne, które pomagają poczuć się bardziej komfortowo jak ktoś się boi bakterii. Wczoraj trochę z mężem zaszaleliśmy i szarpnęliśmy się na jakiś droższy i teraz czekamy na przesyłkę ze LINK. Ogólnie od kiedy stosujemy te żele, to nasze życie łóżkowe jest znacznie ciekawsze 
PODZIEKUJEMY ZA LINK
PODZIEKUJEMY ZA LINK
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Ja alergicznie zareagowałam na żel z Durexa, także już się potem nie decydowałam.
grywalizacja na http://sanitera.pl
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Na mnie niestety bardzo źle działają i nie mogę ich uzywać, mam dziwne nieprzyjemne uczuleniowe odczucia
grywalizacja na http://sanitera.pl
Moje koleżanki używały owocowych z Durexa, ja jeszcze nie próbowałam. Mam jedynie zwykły bezzapachowy, bezsmakowy lubrykant, który dostałam w zestawie z... czymś
ale leży w koszyczku z kosmetykami i w ogóle go nie używamy...
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Moj X kiedyś kupil wiśniowy z Durexa. Ale mało kiedy używamy...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Używaliśmy jakiegoś taniego produktu. Najlepiej się sprawdzał. Żele durexa w ogóle mi nie podchodzą. Maja w składzie alkohol i co delikatniejsze osoby pieką przy aplikacji
A tamtego nie możemy nigdzie dostać. ..
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
- redorange666
- Samiec
Używamy durex play i jest to genialny żel.
Żele nie mogą posiadać alkoholu ponieważ alkohol ma działanie wysuszające...
Nie mogą?redorange666 pisze:Używamy durex play i jest to genialny żel.
Spójrz na skład np. durex play a potem wpisz sobie "glikol propylenowy" w googla.
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
Oczywiście, że zawierają. Diole to alkohole to dotyczy glikolu. Z resztą samo to, że durex play zawiera hydroksyetylocelulozę mówi samo za siebie.
Nie używam żeli. Kiedyś próbowałem ale uznaję to za zbyteczny gadżet na teraz.
Nie używam żeli. Kiedyś próbowałem ale uznaję to za zbyteczny gadżet na teraz.
- redorange666
- Samiec
Fakt...zawiera glikol który w zasadzie jest wszędzie. Od liquidu który mam w e fajce, poprzez krem do rąk i do twarzy, w lekach na jedzeniu kończąc.
Nie mam uczulenia na niego wiec mi ani mojej partnerce nie przeszkadza a...sam żel jest bardzo przyjemny...albo inaczej jest przyjemniej z nim niż bez niego
Nie mam uczulenia na niego wiec mi ani mojej partnerce nie przeszkadza a...sam żel jest bardzo przyjemny...albo inaczej jest przyjemniej z nim niż bez niego
Ja też nie miałem złych doświadczeń z żelami.
Nic mi nie było. Mojej Lady też.
Wypróbowałbym coś nowego niż żele z durexa
Jest nakładka wibrująca. Dobre to?
Nic mi nie było. Mojej Lady też.
Wypróbowałbym coś nowego niż żele z durexa
Jest nakładka wibrująca. Dobre to?
- redorange666
- Samiec
Nie taka nowość...na chwilę fajne, dłużej drażni a nawet sprawia ból...moją partnerkę to absolutnie nie bawiło.
Z mojego a raczej naszego doświadczenia Znacznie fajniejsze jest dodatkowa stymulacja wibratorem...a jak Jeszcze Pani go sobie włoży w druga dziurkę to Zaczyna się jazda dla obojga. Przetestowane. Polecam
Z mojego a raczej naszego doświadczenia Znacznie fajniejsze jest dodatkowa stymulacja wibratorem...a jak Jeszcze Pani go sobie włoży w druga dziurkę to Zaczyna się jazda dla obojga. Przetestowane. Polecam
Ja znów ostatnio zastanawiam się nad reklamą, którą często widzę w telewizji - żelu wzmacniającego doznania kobiety. Bodajże z durexa również. Ktoś z was próbował? Działa czy to zwykła ściema?
Mój lubrykant ostatnio zużyłam na zabawę skarbem mojego narzeczonego ręką...
Mój lubrykant ostatnio zużyłam na zabawę skarbem mojego narzeczonego ręką...
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Ja nie uzywam takich zeli. Czy zwykly zel pod prysznic moze mi zaszkodzic?
- redorange666
- Samiec
Może zmienić pH a to może powodować różne nie przyjemne dolegliwości.
-
aneta11555
polecam durex truskawkowy sprawdza sie super w smaku też okej
-
dradziszewska
- Fajna Kobietka
Czym więcej eksperymentujecie tym więcej boskich wynalazków odkryjecie, trzeba być owtartym na eksperymenty i nowe doznania, ale co bardzo ważne trzeba też otwarcie mówić jak coś nam się nie podoba.
BeautyExpert - opinie i pytania pacjentów, odpowiedzi najwybitniejszych specjalistów, opisy zabiegów medycyny estetycznej i chirurgii plastycznej, porady.
Używałam kiedyś takiego żelu i jak dla mnie było całkiem ok.
getnasty
Dla mnie najlepsze są dwa żele:
libi gel - znacznie zwiększa odczucia podczas seksu, narządy są o wiele barziej ukrwione tak wiec jest przyjemniej
be lover- nie jest taki tani, z tego co wiem to do zamówienia jedynie przez internet ale to najwydajniejszy środek jaki kiedykolwiek miałam. NO i niezastąpiony do sexu analnego ( którego sobie bez niego nie wyobrazam)
libi gel - znacznie zwiększa odczucia podczas seksu, narządy są o wiele barziej ukrwione tak wiec jest przyjemniej
be lover- nie jest taki tani, z tego co wiem to do zamówienia jedynie przez internet ale to najwydajniejszy środek jaki kiedykolwiek miałam. NO i niezastąpiony do sexu analnego ( którego sobie bez niego nie wyobrazam)
Ten libi gel to coś w rodzaju durex o?
Nie nie, jest zupelnie inny chociaż teoretycznie maja mieć podobne zastosowaanie. o ile durex o nie przypadł mi do gustu to libi gel o wiele bardziej. Durez o wywoływał takie dziwne odczucia Raz ciepło i raz zimno. Co na początku bywało fajne, potem jednak bylo dla mnie zbyt mocne. Z kolei libi .wiele wydajniejszy. Durex o skończyl się bardzo szybko. A libi gel jest o wiele wiekszy, wystarczy Ci dosłownie kropelka wielkości grochu. No i nie wiem na ile starczy ale pewnie jeszcze na dłuuuuuugo.