Zęby

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
king
Jestem tu nowa :)

Zęby

Post autor: king »

Co robicie, zęby mieć perfekcyjny uśmiech? Moje wybielam w domu, ale nigdy nie daje to dobrego efektu, a trochę boję się iść na wybielanie do dentysty
arin

Re: Zęby

Post autor: arin »

Moje są tragiczne. Są zdrowe, bo je wyleczyłam u dentysty w przychodni New-Dent w Lublinie na ul. Nowowiejskiego, ale mimo to są krzywe i nieładne. Dlatego zdecydowałam się na licówki, także w tej przychodni. Ich oferta jest szeroka, licówki pasują perfekcyjnie, są całkiem cienkie, wytrzymałe. W ogóle ich nie czuję, a prezentują się idealnie. Dzięki nim mój uśmiech olśniewa, a ja sama czuje się lepiej, atrakcyjniej.
akina

Post autor: akina »

Zęby wybielam wyłącznie u dentysty. Kilka lat temu próbowałam wybielać w domu jakimś zestawem kupionym w drogerii i to była tylko kasa w błoto, w ogóle mi ten sposób nie podpasował, plus trwało to strasznie długo. Zamiast tego wolę bezpiecznie wybielić zęby u dentysty, w mojej sprawdzonej przychodni Dental na Lwowskiej w Lublinie. Ich oferta jest szeroka, a ceny mają korzystne. Wybielanie u nich trwa szybko, jest niesamowicie skuteczne, w dobrej cenie, no i utrzymuje się długo.
Monisia80
Miła Kobietka

Post autor: Monisia80 »

Myślę, że najlepiej iść do dobrego stomatologa, który przygotuje dla Ciebie indywidualny plan leczenia zębów, lub zaproponuje konkretne zabiegi na poprawienie ich wyglądu. Ja od kilku lat korzystam z usług kliniki eDent w Radomiu. Sądzę, że będą w stanie Ci pomóc.
ODPOWIEDZ