Zdobienie ciała

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Forehoof
Jestem tu nowa :)

Zdobienie ciała

Post autor: Forehoof »

Czyli tatuaże i kolczyki - co o nich sądzicie???
Strasznie mnie kusi, żeby coś sobie zrobić - może jakiś kwiatowy wzór, może wilka, może jakąś muzyczną okładkę? Orientowałam się już w jednym salonie i tam byliby w stanie zrobić piercing.
Wszystko zapowiada się fajnie, tylko boję się reakcji innych :oops: Jak się nie przejmować tym, co ludzie powiedzą???
Awatar użytkownika
vvivvienne
Miła Kobietka

Re: Zdobienie ciała

Post autor: vvivvienne »

Strasznie mi się podobają rekąwy, ale w kolorze , a to strasznie drogie.
Forehoof

Post autor: Forehoof »

A tak orientacyjnie to ile za kolorowy rękaw wołają?
Bo w studio JuniorInk.pl, gdzie ja się orientowałem, to koszt podają dopiero po ustaleniu szczegółów - bez projektu/wzoru nie będą rzucać pustymi kwotami... Także chyba piercing sobie odpuszczę na kiedy indziej, a budżet kilkuset złotych przeznaczę w całości na tatuaż :?
Awatar użytkownika
telea

Post autor: telea »

Forehoof pisze:A tak orientacyjnie to ile za kolorowy rękaw wołają?
Bo w studio JuniorInk.pl, gdzie ja się orientowałem, to koszt podają dopiero po ustaleniu szczegółów - bez projektu/wzoru nie będą rzucać pustymi kwotami... Także chyba piercing sobie odpuszczę na kiedy indziej, a budżet kilkuset złotych przeznaczę w całości na tatuaż :?
Za kilkaset złotych nie zrobisz całego rękawa, raczej za kilka tysięcy :D Jak masz kilkaset złotych to zrób tatuaż na ręce i z czasem zrób kolejny na tej ręce i tak w końcu krok po kroku będziesz miała rękaw ;)
Nie ma co oszczędzać - to jest na całe życie, niskie kwoty to często tanie tusze, które szybko stracą kolor. No i też cena rośnie wraz z umiejętnościami i renomą tatuatora :)
Ludzie raczej nic nie powiedzą. Raczej będą się dopytywać ile dałaś, czy bolało, jak długo to trwało.
kasia.bielecka

Post autor: kasia.bielecka »

Rękaw w dużym mieście to koszt około 3 tysięcy złotych :roll:
ShinyGirl
Miła Kobietka

Post autor: ShinyGirl »

Mój chłopak ma rękaw i wygląda to super :) Tylko podstawa to dobre studio!
Górka

Post autor: Górka »

Rękaw to coś pięknego, bardzo bym chciała. Ale mam tylko na nadgarstku ;) Teraz nie ma co się martwić, robiąc tatuaż, że to zostanie źle odebrane. Coraz więcej osób mam tatuaże i to jest coraz bardziej akceptowane w społeczeństwie. Tak samo jest z kolczykami:) No chyba że ktoś ma taką pracę, że nie może, to inna sytuacja.
ODPOWIEDZ