Zastanawiam się nad przeszczepem włosów

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Paula0
Miła Kobietka

Zastanawiam się nad przeszczepem włosów

Post autor: Paula0 »

Zastanawiam się nad tym, by wybrać przeszczep włosów. Łysienie u mnie tak postąpiło, że mam już tego trochę dosyć i tak naprawdę zastanawiam się nad tym, by po prostu raz a porządnie to załatwić. Tylko tak się zastanawiam na ile jest to faktycznie efektywne i czy rzeczywiście taka metoda będzie efektywna, bo na pewno te wszelkie szampony jakie są proponowane nie są nic warte i nie ma sensu ich kupować.
jadduus
Miła Kobietka

Re: Zastanawiam się nad przeszczepem włosów

Post autor: jadduus »

Ja długo się wahałam nad przeszczepem włosów, nie wiedziałam też do końca jak to wygląda, z czym to się je – jak to się mówi i dlatego się wahałam, ostatecznie jestem po i jestem bardzo zadowolona. Więc jak się wahasz to zerknij sobie na stronę wawerclinic.pl/uslugi-kosmetyczne/przeszczepy-wlosow/. Masz tam kompleksowo informację w tym temacie, ta właśnie klinika i pracująca tam pani trycholog robiła mi zabieg, jestem z efektów zadowolona, kosztów też nie musisz się obawiać.
dianuska
Jestem tu nowa :)

Post autor: dianuska »

Nie ma co sie zastanawiac, jesli to dla kogos kompleks to warto sie na taki zabieg zdecydowac. moj partner byl w https://bienkowscyclinic.pl/zabiegi/sma ... ep-wlosow/ na zabiegach smart graf - powiem wam, ze efekty sa tak widoczne, ze czlowiek by w to nie uwierzyl., ze reka chirurga moze takie cuda zdzialac
kowbojka
Jestem tu nowa :)

Post autor: kowbojka »

Włosy wypadają z różnych powodów – stres, dieta, hormony... Zamiast zgadywać, myśleć o jakiś perukach itp to lepiej udać się do trychologa, który dobierze odpowiednie badania i zaleci skuteczne rozwiązania. Mnie właśnie tak pokierował i jednym z jego zaleceń była suplementacja Vitapilem oraz specjalistyczne wcierki + masaż skóry głowy. Po kilku tygodniach widzę ogromną poprawę – włosy w końcu przestały wypadać garściami.
ODPOWIEDZ