Zaręczyny
Re: Zaręczyny
My poznaliśmy się 7 października a zaręczyliśmy się 24 grudnia w wigilię 
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
tego samego roku?:D
Tego samego roku:D My to tak wszystko szybko.Jakoś tak wyszło.Jak już pisałam,poznaliśmy się w październiku ,2 grudnia razem zamieszkaliśmy,w wigilię były zaręczyny,w styczniu zaszłam w ciąże,w lipcu był ślub no a w październiku urodził nam się synek
Wszystko to w ciągu jednego roku:) 1 lipca mieliśmy 6 rocznicę ślubu 
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
-
oOosylwiaoOo
ooo to fajnie
:D Ja jestem ciekawa kiedy mój facet przede mną uklęknie 
No właśnie ja też jestem ciekawa, kiedy mój to zrobi xD i zastanawiałam się ile to trwało u innych dziewczyn 
Mąż mojej siostry oświadczył się jej po 6 latach, kiedy zamieszkali razem. Poznali się jeszcze w liceum i teraz są już dwa lata po ślubie 
-
oOosylwiaoOo
O jejlilian pisze:Mąż mojej siostry oświadczył się jej po 6 latach, kiedy zamieszkali razem. Poznali się jeszcze w liceum i teraz są już dwa lata po ślubie
-
oOosylwiaoOo
Spokojnie doczekamy sięlokowka pisze:No właśnie ja też jestem ciekawa, kiedy mój to zrobi xD i zastanawiałam się ile to trwało u innych dziewczyn
Zresztą czy to ważne kiedy?
Ja też już 5 lat jestem z moim a pierścionka się jeszcze nie doczekałam
.No ale przecież najważniejsze że wiem że on chce spędzić ze mną resztę życia więc czy ten symbol jest naprawdę aż tak ważny?Sama nie wiem...
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Może i nie jest najważniejszy, nie chodzi o to, że spieszy mi się do ślubu
po prostu zaręczyny dają poczucie wyjątkowości
wiem, może to płytkie, ale czułabym się pewniej, bo dziewczyn miał kilka, narzeczonej żadnej
ślub może być dłuuugo po zaręczynach, nie spieszy mi się 
- ewelina123
- Jestem tu nowa :)
ja z moim jestem ponad rok zaręczyliśmy się hmmm ... wiecie on w sumie po kilku randkach mówił, że będę jego żoną
i się pytał czy się zgadzam 
Ale jesteśmy szczęśliwi i to bardzo jak byśmy się znali całe lata
Ale jesteśmy szczęśliwi i to bardzo jak byśmy się znali całe lata
Ja znam 2 związki, w których partnerzy zaręczyli się po 2-3miesiącach i do dzisiaj kochają się jak wariaci (już kilka lat po ślubie). Za to mój brat zaręczył się ze swoją obecną żoną po 9 latach, a ślub wzięli po 12. I niestety nie widać u nich tego szaleńczego uczucia... Wydaje mi się, że raczej z przyzwyczajenia i strachu, że nikogo już nie uda się poznać w życiu (nigdy z nim o tym tak dokładnie nie rozmawiałam). Także staż chyba nie ma znaczenia, bo najważniejsze jest uczucie!
I ważne by trwało. Chociaż chyba to właśnie od samego początku czuje się, że to jest właśnie "to" 
Ja z moim Kicem jestem dopiero 2 miesiące, a znamy się 3. Ale już od pierwszego spotkania wiedzieliśmy, że to jest to. Szalejemy za sobą i wiem, że to nie przeminie
Też już rozmawialiśmy o ślubie, dzieciach... Między nami jest spora różnica wieku, i każde z nas jest bardzo dojrzałe. Najważniejsze to wiedzieć co się czuje i czego się pragnie. Mój już nawet pytał czy zostanę jego żoną i urodzę mu dzieci (już tak bardziej poważnie, a nie tylko rozmowy o tym), ale jeszcze bez pierścionka
Ale pewnie czeka na bardziej przychylną sytuację życiową. Ale kto go tam wie 
Ja z moim Kicem jestem dopiero 2 miesiące, a znamy się 3. Ale już od pierwszego spotkania wiedzieliśmy, że to jest to. Szalejemy za sobą i wiem, że to nie przeminie
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
sun979
Mój facet oświadczył się po 3 latach bycia ze sobą. Od początku był mnie pewny, ale miał tak ustalone, że taki staż jest akurat na oświadczyny.
Też myślę, że uczucie jest najważniejsze i aby trwało zawsze, ale pierścionek to miły symbol. To poczucie pewności i satysfakcji jest fajne. 
Ja swojego <właściwie chyba eks, bo wczoraj z nim zerwałam
> znam od 5 lat, razem byliśmy 4. Liczyłam na zaręczyny, ale się nie doczekałam. O wspólnym zamieszkaniu też mowy nie było.
Jest piątek! Idź, napij się z koleżankami 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
chłopak oświadczył mi się po 8 miesiacach związku 
Mój partner oświadczył sie po 3 latach i 8 miesiącach;) Różnie bywało u nas w zwiazku.. i naprawde sie nie spodziewałam.... było to dla mnie strasznym zaskoczeniem, a płakałam z 10min ze szczęscia, nawet nie mogłam wydusić tak
Dziś mija dopiero 20 dni od zaręczyn .
monikaa pisze:Mój partner oświadczył sie po 3 latach i 8 miesiącach;) Różnie bywało u nas w zwiazku.. i naprawde sie nie spodziewałam.... było to dla mnie strasznym zaskoczeniem, a płakałam z 10min ze szczęscia, nawet nie mogłam wydusić takDziś mija dopiero 20 dni od zaręczyn .
Gratulacje
Dziękuje ślicznie 
- stokrotka1011
- Miła Kobietka
-
mstuv
Gratuluję i zazdroszczę !!monikaa pisze:Mój partner oświadczył sie po 3 latach i 8 miesiącach;) Różnie bywało u nas w zwiazku.. i naprawde sie nie spodziewałam.... było to dla mnie strasznym zaskoczeniem, a płakałam z 10min ze szczęscia, nawet nie mogłam wydusić takDziś mija dopiero 20 dni od zaręczyn .
Mój facet dziś mi powiedział że miał mi się oświadczyć, nie wiedziałam na co odkłada pieniądze. Chciał mi zrobić niespodziankę. Niestety życie nie układa się po naszej myśli, on teraz cieszy się że nie popełnił poważnego błędu w żuciu ... a ja, ja mam ochotę wziąć garść tabletek przeciwbólowych bo głowa mi pęka, i ledwo już widzę przez te cały czas załzawione oczy.