Zakupy online spożywcze
Zakupy online spożywcze
Cześć dziewczyny, robicie zakupy spożywcze online? Bardzo jestem ciekawa Waszych opinii. Polecacie tego typu zakupy? Chodzi mi głównie o produkty spożywcze - warzywa, owoce, nabiał. W mojej miejscowości nigdy nie było takiej opcji, ale teraz przez wirusa wiele sklepów oferuje taką możliwość. Największy to chyba Zakupy Online. Oferują właśnie normalne artykuły spożywcze, płatność online i bezkontaktową dostawę. Jakie macie spostrzeżenia w tym temacie? Wiem, że na pewno wiele z Was kupuje w internecie. Czy zakupy zawsze przychodzą na czas? Jak długo czekacie? Macie jakies problemy z produktami, z ich świeżością? Jak przychodzą do Was produkty mrożone albo wymagające lodówki?
Re: Zakupy online spożywcze
O ile nie mam zastrzeżeń do kupowania produktów suchych takich jak ryż czy kasza, lub puszkowanych, tak świeżych bym nie kupowała. ŚP Tesco prowadziło zakupy do domu, i zawsze jak miałam zamówione owocce czy warzywa musiałam je dokładnie oglądać, bo już nie raz się zdarzyło, że przywieźli albo obtłuczone, albo zwiędnięte, albo po prostu zepsute.
producent dzianin
spozywki często nie robię online, a jak już to zamawiam w carrefour, mają fajne produkty własnej marki, teraz jest promocja, że bardzo dużo takich podstawowych artykułów jest w stałej cenie, regularnie kupuję ich nabiał, mąkę czy karme dla psa.
Ja robię stacjonarnie w Carrefour, mają bardzo dobre ceny produktów marki własnej, jakościowo też super.
Uwielbiam lidl i ich produkty. Są dla mnie odpowiednie.
Chcesz założyć lokatę w banku? Najpierw sprawdź http://comperiaanalytics.pl/najlepsze-lokaty-bankowe/ i dopiero wtedy działaj.