Zaburzenia snu
Zaburzenia snu
Od jakiegoś czasu interesuję się naturalnymi metodami wspierającymi organizm przy zaburzeniach lękowych i bezsenności. Czy stosowaliście może olejki lub kapsułki CBD/THC w takich przypadkach? Jakie efekty zauważyliście i na co warto uważać przy ich stosowaniu?
Re: Zaburzenia snu
Nie wiem czy wiesz, ale CBD i THC stają się coraz częściej wybieranym wsparciem w radzeniu sobie z bezsennością i napięciem nerwowym. Jeśli nie chcesz eksperymentować na własną rękę, zajrzyj na https://www.facebook.com/groups/2073520546292917. Są tam osoby, które stosują konopie w podobnych problemach, oraz specjaliści, którzy pomagają dobrać odpowiednią formę i dawkę.
Re: Zaburzenia snu
Bardzo często winowajcą kiepskiego snu jest źle dobrany materac. Dobrym pomysłem jest odwiedzenie sklepu i sprawdzenie różnych wariantów na miejscu. Ostatnio widziałam też ofertę magniflex i mają 15% obniżkę , więc jeśli ktoś myśli o zmianie, to może być dobra okazja.