Zaburzenia osobowości
-
aniulaa1991
- Jestem tu nowa :)
Zaburzenia osobowości
Nie zauwazylam takiego watku wiec postanowilam napisac. Czy ktoras z Was ma zaburzenia osobowosci lub nerwice? Leczycie sie? Czy moze byla ktoras w Klinice nerwic i zaburzen osobowosci w Warszawie?
Re: Zaburzenia osobowości
W dzisiejszych czasach przeważnie każdy ma nerwicę,ale póki co ludzie wolą unikać drastycznych sytuacji typu - psychiatra. 
No od tego są lekarze i nic innego nie pomoże. To nie wstyd i powinno się chodzić, jeśli jest taka potrzeba. Bardzo dobrych specjalistów maja w SPAM. Najlepsze opinie w mieście.
Ostatnio zmieniony wt mar 20, 2018 11:38 am przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie spamować forum
Powód: proszę nie spamować forum
Z nerwicą i innymi tego typu rzeczami nie ma żartów, to może przerodzić się w depresję, a z depresją to już bardzo poważny problem. Trzeba działąć jak najszybciej i udać się do specjalisty. To żaden wstyd .
drzewa,krzewy,iglaki
Tak, ja mam zaburzenia osobowości i leczę się w https://psychomedic.pl/psychiatra-warszawa/ , trafiłam tutaj przypadkiem, ale teraz wiem, że lepiej wybrać nie mogłam. Mają naprawdę dobrych, doświadczonych specjalistów, bez ich pomocy nie dałabym sobie rady, a teraz widzę, że wszystko zmierza w dobrym kierunku 
Ze mną jest chyba ok, przynajmniej tak mi się wydaje =] Czasami lubię sobie zrobić test osobowości, żeby zobaczyć, jak się zmieniam. Na internecie jest mnóstwo stron, na których takie testy można zrobić. Oczywiście nie biorę ich do końca na poważnie, bardziej jako zabawę, lecz jak wyjdzie z niego, coś, z czym się nie zgadzam, to daje do myślenia.
quizydlawiedzy.pl