zabiegi biorezonansem

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Samborka22
Miła Kobietka

zabiegi biorezonansem

Post autor: Samborka22 »

Jeśli możecie mi powiedzieć jak sprawdzają się zabiegi biorezonansem i na co będzie można przy tych zabiegach liczyć to dajcie znać. Może ktoś z Was korzystał z jakiegoś gabinetu, gdzie mają taki sprzęt i podzieli się swoją opinią na ten temat? Zależy mi na dobrze wykonanych zabiegach pod okiem dobrego specjalisty. Więc jak coś będziecie w stanie mi poradzić to będę wdzięczny za taką pomoc.
Fijałka87
Miła Kobietka

Re: zabiegi biorezonansem

Post autor: Fijałka87 »

Może zobacz sobie ofertę przygotowywaną przez vitanea.eu. Za pomocą biorezonansu wykonują badanie, w ramach którego oceniają jak sytuacja wygląda jeśli chodzi o problemy z pasożytami, potem stosowana jest terapia, dzięki której będzie można te pasożyty pokonać. Warto mieć to na uwadze i korzystać z tych możliwości, które są dostępne, które warto będzie wybrać.
ODPOWIEDZ