za co należy się odszkodowanie

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
karolafranek
Jestem tu nowa :)

za co należy się odszkodowanie

Post autor: karolafranek »

witam!
Jest tu na forum jakaś specjalistka od zawiłości prawnych? Interesują mnie odszkodowania, a w szczególności rekompensaty za wypadek podczas powrotu z pracy. Miałam takie przykre zdarzenie (złamana noga, gips zdejmą najwcześniej za 2 miesiące :( ) i słyszałam, że w takiej sytuacji można się starać o pieniężne zadośćuczynienie.
To jak to jest, za co należy się odszkodowanie a za co nie?!?
karolafranek

Re: za co należy się odszkodowanie

Post autor: karolafranek »

karolafranek pisze:witam!
Jest tu na forum jakaś specjalistka od zawiłości prawnych? Interesują mnie odszkodowania, a w szczególności rekompensaty za wypadek podczas powrotu z pracy. Miałam takie przykre zdarzenie (złamana noga, gips zdejmą najwcześniej za 2 miesiące :( ) i słyszałam, że w takiej sytuacji można się starać o pieniężne zadośćuczynienie.
To jak to jest, za co należy się odszkodowanie a za co nie?!?
Update: postanowiłam zgłosić się do kogoś, kto pomoże mi w staraniach o odszkodowania. To kancelaria Kompensja - może ktoś korzystał z ich usług i powie mi, czego się mniej więcej spodziewać?!?
[email protected]

Post autor: [email protected] »

w ty roku próbowałam uzyskać odszkodowanie za zgubienie bagaży przez jednego z przewożników. Koleżanka poleciła mi https://odszkodowania-mura.pl/opozniony-lot/ i na szczęście pomogli mi je uzyskać. Polecam firmę, rzetelni pracownicy,
Michalina67

Post autor: Michalina67 »

Uzyskanie zadośćuczynienia wbrew pozorom nie jest łatwe, dlatego warto skorzystać z porad profesjonalistów. Takich firm jest mnóstwo, ale warto kierować się opiniami innych klientów i na pewno trafimy na kogoś, kto nam pomoże :)
paninawlosciach.pl
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Można odpowiedzieć nawet "za wszystko", ale właściwej odpowiedzi udzielą profesjonaliści, którzy na co dzień zajmują się dochodzeniem roszczeń, jak m.in. Casus - Dochodzenie Roszczeń Ubezpieczeniowych.
manikan
Miła Kobietka

Post autor: manikan »

Bliska mi osoba jakiś czas temu doświadczyła przykrego zdarzenia podczas pracy. Skończyło się na mocnym stłuczeniu i skręconym kolanie wymagającym unieruchomienia. Jednak nie to było w tym najgorsze. Po bezpłatnej konsultacji z https://grantnalepszystart.pl/firma/euco-europejskie-centrum-odszkodowan okazało się, że odszkodowanie za wypadek nie jest adekwatne do zaistniałej szkody, najzwyczajniej zostało zaniżone. Na szczęście przedstawiciel EuCO pomógł nam odzyskać należne świadczenie w szybkim terminie.
ODPOWIEDZ