Z jakim zwierzęciem kojarzy Ci sie Twój partner... albo ja:D

Zabawy na forum, gry słowne. Życie na wesoło i dowcipy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Z jakim zwierzęciem kojarzy Ci sie Twój partner... albo ja:D

Post autor: Jamelia »

Jak w temacie, dodam że prócz zwierzęcia może nam przychodzic na myśl również owad np :D
Niektórzy maja wiele skojarzeń,zależnych od czynności jaką nasz partner wykonuje. Na przyklad podczas spania :D, podczas poruszania się , jedzenia itd :)
A może macie też ciekawe skojarzenie osób znajomych, nie tylko partnerów? Albo ktoś z nas forumowiczek i forumowiczów nie odparcie nasuwa na myśl jakies zwierzątko? :D

Zaczne ja, mój partner podczas poruszania(czyt. chodzenia) kojarzy mi się z leniwcem :)
A gdy sie kłócimy widze w nim sępa, rekina i karalucha...;)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Snajper
Samiec

Re: Z jakim zwierzęciem kojarzy Ci sie Twój partner... albo

Post autor: Snajper »

Moja partnerka kojarzy mi się z owczarkiem podhalańskim - zagania swoje stado we właściwym kierunku i pilnuje porządku w grupie. ;-)

Jamelia (jeśli chodzi o forum) przypomina teraz sokoła. Krąży wysoko, obserwuje wszystko, a jak pojawi się szkodnik uderzy bez litości ;)

Ja zdaniem mojej partnerki przypominam żółwia. Jak się pokłócimy, wycofuję się do swojej skorupy, a potem musi wymyślić jakiś "kawałek sałaty" którym wywabi mnie ze środka. ;-)
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Z jakim zwierzęciem kojarzy Ci sie Twój partner... albo

Post autor: Jamelia »

Snajperku ale sie uśmiałam z tego żółwia :D

Snajper- wilk. inteligentny i dziki(tajemniczy) :)
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
ODPOWIEDZ