Wypad we dwoje na weekend
Wypad we dwoje na weekend
Hej! Szukam inspiracji do wyjazdu we dwoje na weekend. Ogólnie byłoby dobrze, gdyby w okolicy było coś do zwiedzenia, jakaś smaczna restauracja. Nigdy nie byliśmy na Kujawach? Jest tu ktoś z tego regionu i może polecić romantyczne niekoniecznie związane z Toruniem lub Bydgoszczą miejsce?
Nie masz pomysłu na siebie? Brakuje Ci motywacji? Szukasz inspiracji do działania lub budowania własnego wizerunku? Outlet internetowy dessale. Z nami odkryjesz siebie.
Re: Wypad we dwoje na weekend
Dla mnie w sumie nie ma wielkiego znaczenia GDZIE - ważne z kim i żeby był kawałek natury, bo tylko wśród niej wypoczywam naprawdę
Sieraków Domki - wezaj.pl
W taką pogodę jak teraz to nie ma co nigdzie wyjeżdżać. No chyba, że na cały dzień na basen i do spa! o tak!
Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej tutaj.
Proszę nie siać defetyzmu, zawsze można gdzieś wyjechać... W góry? 
AASA
Polecam wschodnie tereny Polski- zielono, ładne wyniki, dobre jedzenie i mili ludzie.
Na majówkę to zaplanowałam dłuższy weekend. Będzie o niespodzianka dla mego męża gdyż zarezerwowałam wyjazd do Czech szlakiem czeskich browarów. Myślę, że to fajna atrakcja dla takiego piwosza jak mój mąż. Dodatkowo oczywiście organizator wyjazdu Wytwórnia Wypraw zaplanowała min. zwiedzanie Pragi czy Skalnych Miast. Każdy z nas będzie usatysfakcjonowany z wyjazdu, który pozwoli troszkę oderwać się od codziennych obowiązków.
Też mnie ciekawi gdzie jedziecie. Ja zarejestrowałam się niedawno w darmowym serwisie randkowym LINK
i mam nadzieję, że już niedługo będę miała gdzie i z kim pojechać. Bycie singlem naprawdę mnie już znudziło i chciałabym w końcu
mieć się do kogo wieczorem przytulić i z kim jechać chociażby na weekend.
Ja sama lubię jeździć do takich spokojnych miejsc, gdzie można odpocząć na przykład do SPA:)
i mam nadzieję, że już niedługo będę miała gdzie i z kim pojechać. Bycie singlem naprawdę mnie już znudziło i chciałabym w końcu
mieć się do kogo wieczorem przytulić i z kim jechać chociażby na weekend.
Ja sama lubię jeździć do takich spokojnych miejsc, gdzie można odpocząć na przykład do SPA:)
I jak, znalazłaś sobie kogoś na tym portalu...?
studia kolegium towaroznawstwa
No niestety to problem z jakim zmaga sie wiele osób. Warto sie zastanowić nad optymalnym w tym aspekcie rozwiązaniem.
Dżentelmen – to człowiek, który nie rani cudzych uczuć, chyba że umyślnie.
A myślałaś o górach? Piękne widoki, świeże powietrze. Możecie dużo spacerować 
Witam, polecam bezglutenowe krakersy
Polecam Toruń. Piękne miasto! Ostatnio byłem pierwszy raz i naprawdę mi się spodobało. Do zwiedzania idealnie na weekend. Muzeum piernika + obserwatorium obowiązkowo!
Fajną opcją może być Zamek Janów Podlaski. Piękna okolica z wieloma atrakcjami i dobrze wyposażoną strefą wellness. Każdy znajdzie tam coś dla siebie;)
O tak! Ten Zamek to super opcja, można odpocząć, zrelaksować się i naładować akumulatory;)Olkka pisze:Fajną opcją może być Zamek Janów Podlaski. Piękna okolica z wieloma atrakcjami i dobrze wyposażoną strefą wellness. Każdy znajdzie tam coś dla siebie;)
Też jeżdżę na ten zamek w Janowie Podlaskim. Świetne miejsce!
Najlepszym miejscem na spędzenie weekendu jest Restauracja Pianka. Oferują menu dla każdego, do tego przepyszne piwo, a hamburgery rozczulają podniebienie. Restauracja jest czynna całodobowo, a w nocy serwują świeże dania. Przykładowo lunch złożony z dwóch dań i deseru kosztuje 19.19. Lokalizacja to same centrum Warszawy, niedaleko Rotundy.
A może Wrocław? Jest piękny, klimatyczny i jest w nim dużo knajpek 
Net-S
Również polecam Zamek Biskupi. Bardzo fajne miejsce, miłe, kameralne, z dobrym jedzeniem i ze świetnym, nowoczesnym SPA, gdzie można się zrelaksować i odpocząć;)
-
skrzypaczka
- Jestem tu nowa :)
polecam Ci Dwór Rychwałd niedaleko Żywca, na romantyczny wypad we dwoje idealne miejsce
a jaka roznorodnosc, mozesz zrelaksowac sie korzystajac z sauny, rozerwac grajac w bilard, zjesc romantyczna kolacje w pieknej restauracji, do tego gorskie widoki, jakis fajny spacer
Polskie góry są dobrym wyborem, romantyczna kolacja z ładnym widokiem zostaje na dłużej w pamięci. Przejrzyj dokąd warto pojechać na spotcameras , na pewno polecam Wisłę i Szczawnicę.
-
michalinaa01
- Jestem tu nowa :)
Całkiem fajne miejsce na odpoczynek i relaks to rancho Colorado w Trzcielu. Jest tam basen w hotelu, pokoje są ładne, zadbane, wkolo ośrodka są lasy i jeziora. Jak jest ciepło można posiedzieć przy ognisku czy po grillować, jest taki swojski klimat, można uwolnić się od codziennego tłoku.
Myślę, że idealnym miejscem do zwiedzania jest stolica. Tutaj nie można się nudzić, bo za prawie każdym rogiem czekają różne atrakcje. Choćby w słynnej warszawskiej Restauracji Akademia, gdzie można zasmakować wspaniałej kuchni zarówno tradycyjnej polskiej, jak i zagranicznej. Mnie na przykład zachwyciło u nich menu wegetariańskie. Szczególnie polecam tatara z pomidorów.
Ja też byłam z mężem na słodkim, romantycznym weekendzie w stolicy właśnie. Lokal Bubbles Bar Warszawa , do jakiego mnie zaprosił bardzo przypadł mi do gustu. Kolacja była wyśmienita, a potem wyskoczyliśmy na Krakowskie Przedmieście się przespacerować. Następnym razem skorzystamy z promocji na alkohole i zamówimy taksówkę.
Moim skromnym zdaniem warto zaufać fachowcom i sprawdzać sobie rzetelność restauracji na podstawie opinii, zanim podejmie się decyzję. Polecam wam sprawdzić z własnego doświadczenia tutaj: https://grillsolo.pl/restauracja/ - restaruracje w Sandomierzu są na naprawdę bardzo wysokim poziomie.
Spadłaś mi z nieba z tą wypowiedzią.michalinaa01 pisze:Całkiem fajne miejsce na odpoczynek i relaks to rancho Colorado w Trzcielu. Jest tam basen w hotelu, pokoje są ładne, zadbane, wkolo ośrodka są lasy i jeziora. Jak jest ciepło można posiedzieć przy ognisku czy po grillować, jest taki swojski klimat, można uwolnić się od codziennego tłoku.
Szykował mi się wyjazd w ramach odpoczynku i szukałam podobnych miejsc. Niestety z wiadomych powodów wyjazd muszę przełożyć, ale gdy sytuacja w kraju unormuje się, to z pewnością odwiedzę to rancho.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...