Wyjazdy integracyjne

Piszemy tutaj o pracy, bądź też jej braku. Finanse, kobiecy biznes.
ODPOWIEDZ
jasama
Miła Kobietka

Wyjazdy integracyjne

Post autor: jasama »

Jeździcie czasem z firmami na wyjazdy integracyjne? U nas ostatnio zorganizowali i było świetnie. Rozluźniły sie stosunki między pracownikami, lepiej poznalam ludzi :) I miejsce wybrali świetne Koneser House. Idealne miejsce na integrację :) Atrakcje jak przejażdżka powozem sprawiła, że się nie nudziliśmy, ognicho czy grill. Super sprawa. A wy jeździcie?
Ostatnio zmieniony wt paź 15, 2013 2:38 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
norbertka
Jestem tu nowa :)

Re: Wyjazdy integracyjne

Post autor: norbertka »

ja jakoś nie lubię wyjazdów integracyjnych. U nas były tego typu spotkania, ale raczej nikt się nie integrował. Tworzyły się grupy osób, które jeszcze bardziej się od siebie odseparowały. Nie przepadam za takimi imprezami.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

hehe...oczywiście, że jeżdżę...czasem tego co prawda żałuję, bo jeśli ktoś weźmie aparat to jest mnóstwo kompromitujących zdjęć, które obawiam się, że ktoś mógłby kiedyś przeciwko mnie wykorzystać, ale jak na razie do niczego takiego nie doszło :D zobaczymy jednak co będzie w tym roku, bo w lutym mamy kolejny wyjazd integracyjny do Krynicy ;) na szczęście największe łobuzy zostają w firmie, bo to tylko integracja działu sprzedaży i marketingu :drinkwine chociaż może "cicha woda...brzegi rwie" :D
Ostatnio zmieniony wt paź 15, 2013 2:38 pm przez 456, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: spam
Awatar użytkownika
mandela
Miła Kobietka

Post autor: mandela »

Zazwyczaj to zwykłe pijaństwo i potem wstyd przed resztą współpracowników :P Omijam.
https://magiadlaciala.versum.com/services/238217
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

mandela pisze:Zazwyczaj to zwykłe pijaństwo i potem wstyd przed resztą współpracowników :P Omijam.

hehe...każdy wstydzi sie przed każdym, więc ogólnie myśle, że z tego podowu nie warto unikać ;)
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

tez uwazam ze na takich wyjazdach jest pijanstwo zdrady mozna powiedziec ze sodoma i gomora . Nie kozystalabym z takiej formy odpoczynku
Awatar użytkownika
bajaderka
Miła Kobietka

Post autor: bajaderka »

Właśnie też ostatnio czytałam, że na takich wyjazdach to istna sodoma z gomorą. Sama nigdy nie byłam i jakoś nie ciągnie mnie żeby jechać, wolę inną rozrywkę niż chlanie.
marzenka29

Post autor: marzenka29 »

Taki wyjazd też pewnie byłby dobry w Grzybowie. Niejedna firma tam je organizuje...
Ostatnio zmieniony wt paź 15, 2013 2:39 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie spamować :)
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Post autor: aga.ta »

dla mnie to zawsze była okazja, żeby polepszyć relacje z tymi, na których mi zawodowo zależało, a takie polepszenie nie było możliwe przy biurku. Dodatkowo można trochę odpocząć, a niekoniecznie się upijać czy pozwalać sobie na kompromitacje? ja jedyne, co popełniam, a nie powinnam, to publiczne śpiewanie, ale to po prostu silniejsze ode mnie, jak widzę mikrofon ;)
fistaszka
Miła Kobietka

Post autor: fistaszka »

My często w pracy z nimi wyjeżdżamy :)
Jest fajnie, czasami zagranica, a czasami po prostu piknik firmowy. Warto na takie imprezy jeździć a firmie organizować - poprawia atmosferę i motywację :)
Ostatnio zmieniony wt paź 15, 2013 2:40 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
vidis
Miła Kobietka

Post autor: vidis »

No to powiedz gdzie pracujesz, skoro tak duże mają fundusze na imprezy integracyjne.
apollo

Post autor: apollo »

Moje firma organizuje dla nas wypad w ten weekend. Powinna być super jazda - najpierw szkolenie, a potem integracja. Najlepsze jest to, że mamy do dyspozycji basen, spa i atrakcje - szkolenie trwa 3 godziny, a później zaczynamy zabawę.
Ostatnio zmieniony wt paź 15, 2013 2:37 pm przez 456, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Treść zmieniona -spam.
Awatar użytkownika
Agdalena

Post autor: Agdalena »

Lubię, bo ludzie w mojej pracy są w porządku. I, co ważniejsze, te wyjazdy nie są jakieś częste i nikt nie patrzy na Ciebie krzywo, jeżeli nie masz ochoty. W poprzedniej pracy było gorzej, niemal co chwila jakieś wyjścia, częste wyjazdy, a w dziale HR ciągle wymyślali, jak nas na siłę zintegrować :\ Przez tę sztucznie stworzoną atmosferę miałam dosyć i pożegnałam się z tamtą firmą. Teraz jest już lepiej :)
If you could only see the beast you've made of me
I held it in but now it seems you've set it running free
Screaming in the dark, I howl when we're apart
Drag my teeth across your chest to taste your beating heart...
mróweczka
Miła Kobietka

Post autor: mróweczka »

moja firma też wyjeżdża z agencją power i to najlepsze wyjazdy jakie kiedykolwiek były organizowane! :) boo zaaaaaawsze mamy tyyyyyyyyle atrakcji :)
adaa90

Post autor: adaa90 »

niestety nie miałam okazji pojechać na taki wyjazd
peras

Post autor: peras »

Jak wyglądają Wasze wyjazdy integracyjne? Czy szefostwo przewiduje jakieś atrakcje dla pracowników?
babka2

Post autor: babka2 »

U nas szefostwo zawsze przy wyjezdzie integracyjnym organizuje nam jakies atrakcje badz daje nam do wykorzystania okreslona pule pieniedzy. Ostatnio bylismy w hostelu Umed w Łodzi. Było super. Maja piekne, klimatyzowane pokoje z łazienkami i darmowa kawke na recepcji. Niczego nam nie brakowalo
ODPOWIEDZ