wyjazd do SPA
-
MoniczkaM
wyjazd do SPA
Hej! Dziewczyny, która z Was była w jakimś SPA i mogłaby zarekomendować fajne miejsce albo zabieg? J zastanawiam się nad takim małym prezentem dla mamy z okazji zbliżającego się Dnia Matki - i może właśnie wybrałabym się z nią na weekend do SPA 
-
Anastazja-A
Re: wyjazd do SPA
O widzisz, Ty to masz głowę na karku
Ja kompletnie zapomniałam o Dniu Matki... No ale tak, jesli chodzi o spa to w takim typowym ośrodku nie byłam ale zaintrygowana Twoim pytaniem poszukałam w necie i po prostu zauroczyło mnie spa w Głęboczku Wielkim. Ze zdjęć wynika, że jest to przepiękne miejsce, ale nie wiem skąd jesteś więc nie wiem czy na weekend to nie będzie za daleko dla Ciebie.
-
MoniczkaM
No i niestety, jak dla nas to jednak będzie za daleko zwłaszcza, że w tym terminie to znaczy dzień po Dniu Matki mnie również czeka daleki wyjazd tak więc muszę na razie obejść się smakiem
CHociaż bardzo mnie skusiła kąpiel w winie
No ale może w wakacje - tymczasem zdecyduje sie pewnie na wykupienie po prostu jakiegoś masażu albo podobnego zabiegu dla nas obu. Chyba, ze macie jeszcze inne propozycje?
-
mikiqu
ja bym chętnie wyskoczyła do spa, ale nie mam z kim. Poza tym się trochę wstydzę, tam trzeba się rozbierać do wszystkich zabiegów 
-
dione
W Jastrzębiej Górze jest Hotel Primavera SPA. Moim zdaniem jest jednym z lepszych w Polsce. Co do konkretnych zabiegów, to wszystko zależy od tego, czy chcesz tam się zrelaksować, czy może zadbać o swoją urodę, ale zapewniam Cię, że kosmetyczki tam pracujące polecą to, co będzie dla Ciebie najlepsze 
-
magdaskrzynecka
dziewczyny a jak z cenami? zawsze weekend w spa wydawal mi sie bardzo droga rozrywka. warto?opłaca sie ?
z jakich uslug korzystalas w jastrzebiej gorze Dione?
z jakich uslug korzystalas w jastrzebiej gorze Dione?
-
Eleganckistyl_pl
Oj, mamie pewnie prezent bardzo się podoba. Kiedyś przeglądałam ceny takich SPA. Są dosyć wysokie z tego co widziałam.
-
pomcia
Otóż to, to droga przyjemność chyba najlepiej to w zakupach grupowych próbować.
-
Fermia
Mnie sie podobalo w Velaves we Wladyslawowie. Wprawdzie pojechaliśmy tam na konferencje służbową, ale oferta spa była do wykorzystania i prezentowala się bogato. Zwlaszcza zwróciły moją uwage "kids roomy", gdzie dzieci mają szereg atrakcji i specjalne animatorki do zabawy
-
E-lejdis
Co prawa nigdy tam nie byłam,ale dzięki za namiar na to Władysławowo. Spa to naprawdę bardzo fajna sprawa i każda kobieta powinna odwiedzać je kilka razy w roku. Niesamowicie odpręża i relaksuje.
Całkiem ciekawą opcją jest SPA Splendor na podkarpaciu, niedaleko rzeszowa. Bogata oferta kliniki urody, od roznych masazy po wszelakie zabiegi kosmetyczne. Jesli ktos nastawia sie na romantyczny wypad tez bedzie zadowolony, kameralna atmosfera, zarowno w strefie wellness jak i w calym obiekcie. Miła obsługa, przepiekny widok (zwlaszcza z basenu) oraz świetna kuchnia.
-
Barbara Karol
- Miła Kobietka
Świetny pomysł, sama teraz na święta chce zrobi© mamie taki prezent i mam taki sam problem. Nie znam dobrego SPA, gdyż sama nigdy nie byłam... Pomocy.MoniczkaM pisze:Hej! Dziewczyny, która z Was była w jakimś SPA i mogłaby zarekomendować fajne miejsce albo zabieg? J zastanawiam się nad takim małym prezentem dla mamy z okazji zbliżającego się Dnia Matki - i może właśnie wybrałabym się z nią na weekend do SPA
Byłam w splendorze i potwierdzam bardzo fajne spa
Ja sobie spa robię w domu. Przeważnie wybieram jeden dzień w tygodniu i w tym dniu się relaksuje, kąpiel, maseczki na twarz i włosy peeling na ciało, manicure pedicure i inne relaksacyjne zabiegi;) Polecam!
Ja np. myślałam o Krynicy - ponoć jest tam bardzo fajny Hotel SPA Dr Ireny Eris. Był ktoś?
Jak ktoś jest z małopolski to polecam fitness forma spa w tarnowie
http://www.motorcentrum-suzuki.pl/jazdy_testowe.html
A może tak się zrelaksować w SPA?:) Dziewczyny może któraś skorzysta. Dla dwóch osób darmowy karnet na dwudniowe SPA. Wystarczy oddać głos. Prośba o oddanie na "dzeszczowi ludzie" 
Ja w zeszły weekend była w SPA w górach - wróciłam mega wypoczęta
Ale po tygodniu stresu w pracy chyba znów będzie mi potrzebne SPA hehe 
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:49 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
fotograf ślubny warszawa
-
a_gatka
Ja byłam w magicznym SPA w Krynicy Zdroju. Jeśli któraś z Was ma okazję - polecam Hotel Czarny Potok Resort&SPA. A w szczególności pyszne jedzenie w ich restauracjach. Sałatka z dyni marynowanej z polędwicą wołową na ciepło podana w koszyku z parmezanem - przepyszna!
pojechałabym do tego hotelu, ale chyba będzie mnie na to stać dopiero po śmierci, masakra