wyjazd do SPA

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
MoniczkaM

wyjazd do SPA

Post autor: MoniczkaM »

Hej! Dziewczyny, która z Was była w jakimś SPA i mogłaby zarekomendować fajne miejsce albo zabieg? J zastanawiam się nad takim małym prezentem dla mamy z okazji zbliżającego się Dnia Matki - i może właśnie wybrałabym się z nią na weekend do SPA ;)
Anastazja-A

Re: wyjazd do SPA

Post autor: Anastazja-A »

O widzisz, Ty to masz głowę na karku ;) Ja kompletnie zapomniałam o Dniu Matki... No ale tak, jesli chodzi o spa to w takim typowym ośrodku nie byłam ale zaintrygowana Twoim pytaniem poszukałam w necie i po prostu zauroczyło mnie spa w Głęboczku Wielkim. Ze zdjęć wynika, że jest to przepiękne miejsce, ale nie wiem skąd jesteś więc nie wiem czy na weekend to nie będzie za daleko dla Ciebie.
MoniczkaM

Post autor: MoniczkaM »

No i niestety, jak dla nas to jednak będzie za daleko zwłaszcza, że w tym terminie to znaczy dzień po Dniu Matki mnie również czeka daleki wyjazd tak więc muszę na razie obejść się smakiem ;) CHociaż bardzo mnie skusiła kąpiel w winie :) No ale może w wakacje - tymczasem zdecyduje sie pewnie na wykupienie po prostu jakiegoś masażu albo podobnego zabiegu dla nas obu. Chyba, ze macie jeszcze inne propozycje?
mikiqu

Post autor: mikiqu »

ja bym chętnie wyskoczyła do spa, ale nie mam z kim. Poza tym się trochę wstydzę, tam trzeba się rozbierać do wszystkich zabiegów :P
dione

Post autor: dione »

W Jastrzębiej Górze jest Hotel Primavera SPA. Moim zdaniem jest jednym z lepszych w Polsce. Co do konkretnych zabiegów, to wszystko zależy od tego, czy chcesz tam się zrelaksować, czy może zadbać o swoją urodę, ale zapewniam Cię, że kosmetyczki tam pracujące polecą to, co będzie dla Ciebie najlepsze :)
magdaskrzynecka

Post autor: magdaskrzynecka »

dziewczyny a jak z cenami? zawsze weekend w spa wydawal mi sie bardzo droga rozrywka. warto?opłaca sie ?
z jakich uslug korzystalas w jastrzebiej gorze Dione?
Eleganckistyl_pl

Post autor: Eleganckistyl_pl »

Oj, mamie pewnie prezent bardzo się podoba. Kiedyś przeglądałam ceny takich SPA. Są dosyć wysokie z tego co widziałam.
pomcia

Post autor: pomcia »

Otóż to, to droga przyjemność chyba najlepiej to w zakupach grupowych próbować.
Fermia

Post autor: Fermia »

Mnie sie podobalo w Velaves we Wladyslawowie. Wprawdzie pojechaliśmy tam na konferencje służbową, ale oferta spa była do wykorzystania i prezentowala się bogato. Zwlaszcza zwróciły moją uwage "kids roomy", gdzie dzieci mają szereg atrakcji i specjalne animatorki do zabawy
E-lejdis

Post autor: E-lejdis »

Co prawa nigdy tam nie byłam,ale dzięki za namiar na to Władysławowo. Spa to naprawdę bardzo fajna sprawa i każda kobieta powinna odwiedzać je kilka razy w roku. Niesamowicie odpręża i relaksuje.
betka27
Jestem tu nowa :)

Post autor: betka27 »

Całkiem ciekawą opcją jest SPA Splendor na podkarpaciu, niedaleko rzeszowa. Bogata oferta kliniki urody, od roznych masazy po wszelakie zabiegi kosmetyczne. Jesli ktos nastawia sie na romantyczny wypad tez bedzie zadowolony, kameralna atmosfera, zarowno w strefie wellness jak i w calym obiekcie. Miła obsługa, przepiekny widok (zwlaszcza z basenu) oraz świetna kuchnia.
Barbara Karol
Miła Kobietka

Post autor: Barbara Karol »

MoniczkaM pisze:Hej! Dziewczyny, która z Was była w jakimś SPA i mogłaby zarekomendować fajne miejsce albo zabieg? J zastanawiam się nad takim małym prezentem dla mamy z okazji zbliżającego się Dnia Matki - i może właśnie wybrałabym się z nią na weekend do SPA ;)
Świetny pomysł, sama teraz na święta chce zrobi© mamie taki prezent i mam taki sam problem. Nie znam dobrego SPA, gdyż sama nigdy nie byłam... Pomocy.
alakam1

Post autor: alakam1 »

Byłam w splendorze i potwierdzam bardzo fajne spa
Qxxina
Miła Kobietka

Post autor: Qxxina »

Ja sobie spa robię w domu. Przeważnie wybieram jeden dzień w tygodniu i w tym dniu się relaksuje, kąpiel, maseczki na twarz i włosy peeling na ciało, manicure pedicure i inne relaksacyjne zabiegi;) Polecam!
emde82

Post autor: emde82 »

Ja np. myślałam o Krynicy - ponoć jest tam bardzo fajny Hotel SPA Dr Ireny Eris. Był ktoś?
kaifasz1

Post autor: kaifasz1 »

Jak ktoś jest z małopolski to polecam fitness forma spa w tarnowie
http://www.motorcentrum-suzuki.pl/jazdy_testowe.html
pp85

Post autor: pp85 »

A może tak się zrelaksować w SPA?:) Dziewczyny może któraś skorzysta. Dla dwóch osób darmowy karnet na dwudniowe SPA. Wystarczy oddać głos. Prośba o oddanie na "dzeszczowi ludzie" :witch
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Ja w zeszły weekend była w SPA w górach - wróciłam mega wypoczęta :) Ale po tygodniu stresu w pracy chyba znów będzie mi potrzebne SPA hehe :)
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 6:49 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
fotograf ślubny warszawa
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ja byłam w magicznym SPA w Krynicy Zdroju. Jeśli któraś z Was ma okazję - polecam Hotel Czarny Potok Resort&SPA. A w szczególności pyszne jedzenie w ich restauracjach. Sałatka z dyni marynowanej z polędwicą wołową na ciepło podana w koszyku z parmezanem - przepyszna!
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

pojechałabym do tego hotelu, ale chyba będzie mnie na to stać dopiero po śmierci, masakra
ODPOWIEDZ