wózek e/type

Nie ma kobiety która nie lubiła by zakupów. Znalazłaś promocję którą chciała by się podzielić?
ODPOWIEDZ
anna
Jestem tu nowa :)

wózek e/type

Post autor: anna »

hej Kobietki, chciłabym zaczerpnąć informacji na temat wózka marki anex e/type czy któraś z was posiada go, jak w użytkowaniu, słyszłam dużo pochlebnych opinii o marce,proszę o info;-) :)
Karina_28
Miła Kobietka

Re: wózek e/type

Post autor: Karina_28 »

Ja mam i jestem bardzo zadowolona!:) Wygodny, solidny, głęboka gondola, która świetnie chroni maluszka. do tego zwrotne koła i dobra amortyzacja. Ma tez pakowną torbę co dla mnie osobiście jest dużym plusem;) no i wózek super się prezentuje!
gosiakos

Post autor: gosiakos »

A co myślicie o wózku 2w1 od Insevio Dolphin? :) Ja właśnie go kupiłam i czekam aż będę z niego korzystać na co dzień, zrobił na mnie dobre wrażenie w sklepie. Przede wszystkim ma żelowe koła, więc o amortyzację się kompletnie nie martwię.
dorociazrt
Miła Kobietka

Post autor: dorociazrt »

Jeśli szukacie wózka o eleganckim i nowoczesnym wyglądzie to mogę polecić ten od Venicci z nowej kolekcji Tinum. Czy widzieliście go? Z pewnością bardzo Wam się spodoba, jest kompaktowy, lekki i łatwo się go prowadzi. Ma wszystko co potrzebne w wózku dla dziecka :) Na https://venicci.pl/ możecie dokładnie obejrzeć jego wygląd.
JuliaBed
Miła Kobietka

Post autor: JuliaBed »

Mam właśnie e/type z anexa i śmiało mogę polecić. Na prawdę wygodny w użytkowaniu, łatwy w obsłudze, poręczny i bezpieczny;) Co fajne, siedzisko spacerówki składa sie razem ze stelażem dzięki czemu wózek nie zajmuje wiele miejsca.
Olkka
Miła Kobietka

Post autor: Olkka »

Też mam anex, co prawda m/type ale również mogę polecić. Ogólnie marka dla mnie solidna, wózek jakościowo jest bardzo porządny, starannie wykonany. Stelaż solidny, koła mają dobrą amortyzację a całość jest łatwa w obsłudze i lekko się prowadzi.
Misa

Post autor: Misa »

Mam ten wózek i jestem mega zadowolona a do tego wózek jest śliczny pięknie się prezentuje, jest też lekki bezpieczny i ma bardzo dobrą amortyzację
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Ja polecałabym Ci wózek od marki Riko. Są niedrogie, ale za to bardzo dobrej jakości. Mam ich wózek - model Basic Sport i naprawdę zachwyca pod wieloma względami. Ja cenię go przede wszystkim za zawieszenie, ilość miejsca i bezpieczeństwo jakie gwarantuje dzieciom.
wiki855
Miła Kobietka

Post autor: wiki855 »

Tak jest super ja go użytkuję już od kliku miesięcy i jest super nie zawodny
ODPOWIEDZ