Wózek dla dziecka

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
ODPOWIEDZ
Zonraja
Jestem tu nowa :)

Wózek dla dziecka

Post autor: Zonraja »

Dzień dobry. Moja żona jest w trzecim miesiącu ciąży, więc stwierdziliśmy, że już pora zacząć przygotowywać wyprawkę dla dziecka i poszukamy jakiegoś dobrego wózka na początek. Nie znam się w ogóle na tym, więc zdam się na Wasze propozycje. Zależy mi na tym by był wygodny i przede wszystkim bezpieczny dla dziecka. Coś polecicie? Pozdrawiam
MartaMM
Miła Kobietka

Re: Wózek dla dziecka

Post autor: MartaMM »

u mnie anex sport świetnie się sprawdza. Bardzo wygodny i poręczny a przy tym zwrotny i solidny, jest tez łatwy w obsłudze a to duży plus!
ziaka

Post autor: ziaka »

A ja powiem że mój Riko Villa, który wyposażony jest w dużą wygodną gondolę z regulacją oparcia i przepinane siedzisko ( tył/ przód). Villa jest łatwa i lekka w użytkowaniu, na spacerach sprawuje się bardzo dobrze nawet na nierównym terenie.
sissi

Post autor: sissi »

Jeżeli mowa o wózku to Easygo Virage Ecco . Sama go posiadam i jestem z niego zadowolona bo wózek jest funkcjonalny, solidny i łatwy w użytkowaniu. Posiada on dużą gondolę którą można złożyć na płasko, co jest dużą zaletą wózka.
Majka2312
Miła Kobietka

Post autor: Majka2312 »

MartaMM pisze:u mnie anex sport świetnie się sprawdza. Bardzo wygodny i poręczny a przy tym zwrotny i solidny, jest tez łatwy w obsłudze a to duży plus!
Też mam anexa i jestem zadowolona. Fura na prawdę pierwsza klasa, świetnie sobie radzi na każdym terenie, zwrotna i zgrabna a przy tym w przystępnej cenie;)
kakaska1

Post autor: kakaska1 »

My od lat mamy Maxi Cosi Mura 3 Plus. Bardzo fajny mimo opinii, że wózek trójkołowy jest wywrotny.
marlennka

Post autor: marlennka »

kakaska1 pisze:My od lat mamy Maxi Cosi Mura 3 Plus. Bardzo fajny mimo opinii, że wózek trójkołowy jest wywrotny.
A dla mnie nie do zastąpienia jest nasz anex! :)
AnitaT
Miła Kobietka

Post autor: AnitaT »

Również mogę podpisać się pod anexem. Sama mam akurat ich nowszy model, m/type i jestem z niego bardzo zadowolona. Wózek wygodny, zwrotny i zgrabny. Bardzo poręczny wiec wszędzie się z nim dostanę.
Awatar użytkownika
Drzazsa

Post autor: Drzazsa »

A polecacie coś dla mniejszych dzieci? Moja kumpela na termin na listopad i myślałam, by kupić jej na pępkowe fotelik
manika

Post autor: manika »

A ja również mogę polecić wózek marki Riko. Z doświadczenia wypowiem się że są to solidne, funkcjonalne i łatwe w obsłudze wózki. Gondolę czy siedzisko wpina się bardzo łatwo, w czasie jazdy wózek jedzie płynnie, nierówny teren to żadna przeszkoda. Mój Basic posiada również bardzo przydatną funkcję bujania gondoli.
Karina_28
Miła Kobietka

Post autor: Karina_28 »

Ja mam anex e/type i jestem zadowolona! wygodny i poręczny a przy tym łatwy w obsłudze więc sama bez problemu sobie z nim radzę;) no i prezentuje się bardzo nowocześnie;)
Olkka
Miła Kobietka

Post autor: Olkka »

Również śmiało mogę polecić anexa. Sama jeżdżę akurat modelem m/type i jestem z niego bardzo zadowolona. Wygodny, zwrotny i solidny:)
JuliaBed
Miła Kobietka

Post autor: JuliaBed »

Faktycznie anexy są teraz bardzo popularne- przynajmniej w mojej okolicy. Sama zdecydowałam się na model e/type i jestem zadowolona! Wózek jest solidny, zwrotny, wygodny i bezpieczny a na tym zależało mi najbardziej.
daga

Post autor: daga »

Myślę, że lekki wózek będzie dobrym rozwiązaniem. Rewelacją by było gdyby udało się kupić taki 3w1, ale myślę, że to nie będzie takie proste.
karo.linka3

Post autor: karo.linka3 »

Jeśli chodzi o mnie to polecam Insevio Dolphin, naprawdę dobry wózek :) Szukałam małego, lekkiego, składanego ze spacerówką, sprzedawca polecił nam 3 modele. Mogłam sobie wszystkie porównać w sklepie i wybór właśnie padł na Insevio. Ta gondola na lato zrobiła na nas największe wrażenie ze względu na wentylację, miarkę i sporą budkę, a na tym zależało mi najbardziej :)
ODPOWIEDZ