Nazywam się Dorota i jestem Managerem klubu Oriflame oraz pracuję jako Stylistka
Witam serdecznie !
-
dorisss232
- Jestem tu nowa :)
Witam serdecznie !
Witam serdecznie moje drogie Panie !
Nazywam się Dorota i jestem Managerem klubu Oriflame oraz pracuję jako Stylistka
Zarejestrowałam się tu głównie dlatego , aby zaprosić was wszystkie które kochają kosmetyki do naszego klubu 
Re: Witam serdecznie !
Witaj. 
Witaj Dorota.
A ja myślałam, że chcesz zostać z nami na dłużej, bo my wszystkie takie fajne...
i mamy wiele ciekawych tematów na forum...
Mam nadzieję, że jednak zostaniesz z nami.
Jeżeli chcesz coś zareklamować lub umieścić ogłoszenie, to jest do tego odpowiedni dział Ankiety, reklamy i ogłoszenia.
To taka mała uwaga na przyszłość.
A ja myślałam, że chcesz zostać z nami na dłużej, bo my wszystkie takie fajne...
Mam nadzieję, że jednak zostaniesz z nami.
Jeżeli chcesz coś zareklamować lub umieścić ogłoszenie, to jest do tego odpowiedni dział Ankiety, reklamy i ogłoszenia.
To taka mała uwaga na przyszłość.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Cześć Bartku.
Dzień jak codzień, nieco zakręcony. Mam nadzieję, że nie będzie to Twój ostatni post i zostaniesz z nami na dłużej?
Dzień jak codzień, nieco zakręcony. Mam nadzieję, że nie będzie to Twój ostatni post i zostaniesz z nami na dłużej?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...