Witam, jestem facetem :)
-
Heartbreaker
Witam, jestem facetem :)
Witam wszystkie panie. Jestem facetem, ale założyłem tu konto, bo mam mnóstwo pytań dotyczących waszej rasy, może nie będę musiał czytać poradnika "jak zrozumieć kobietę" po dłuższym obcowaniu na tym forum. Tak ogólnie to mam na imię Tomek 
Re: Witam, jestem facetem :)
zgadzam się z Tobą - też bym się doczepiła tej rasya_gatka pisze:Rasy?? Cześć.
Ale z racji tego, że my babki jesteśmy tolerancyjne to tu masz skrót tego jakie jesteśmy
Witaj na forum 
Coz kobiety niby z Wenus
A czym sie interesujesz procz kobietami?
Coz kobiety niby z Wenus
A czym sie interesujesz procz kobietami?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Witaj na forum Tomaszu.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
Heartbreaker
Wybaczcie, nie chciałem was urazić.
Jeśli chodzi o moje zainteresowania to uwielbiam przebywać między ludźmi i wspólnie z nimi spędzać czas, na przykład imprezy sportowe.
Poza tym to interesują mnie kobiety (jak już pewnie wiecie)
Hadassa dobrze zrozumiała moją wypowiedź. Mówi się, że faceci są z Marsa (nie mylić z batonem), a kobiety z Wenus. Zgadzacie się z tym zdaniem?Hadassa pisze: Coz kobiety niby z Wenus![]()
Jeśli chodzi o moje zainteresowania to uwielbiam przebywać między ludźmi i wspólnie z nimi spędzać czas, na przykład imprezy sportowe.
Poza tym to interesują mnie kobiety (jak już pewnie wiecie)
Coś w tym jest. Różnimy się pod wieloma względami stąd ciężko wam zrozumieć nas a nam niekiedy was.Heartbreaker pisze:Mówi się, że faceci są z Marsa (nie mylić z batonem), a kobiety z Wenus. Zgadzacie się z tym zdaniem?
Faceci mają zazwyczaj tendencje do płytkiego rozumowania
Taki mały przykład.
Och, zabrzmiało to feministycznie.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Więc zapraszamy Cię do pisania na forum 
Mamy dział przy kawie
czy też seksi flexi gdzie są luźne rozmowy ale i masa tematów bardziej konkretnych 
Zapraszamy
Mamy dział przy kawie
Zapraszamy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
wojtekstypien
- Jestem tu nowa :)
Ja też.
W podobnym celu tutaj dołączyłem bo często jednak rady od kobiet się przydają w życiu, nie tylko uczuciowym 
Odwiedź Kazimierz Dolny. Oferujemy noclegi, pokoje i kwatery http://www.lipowadolina.com.pl/oferta-kazimierz-dolny/
Witam Panów..
Mam nadzieję na ciekawe dyskusje z waszym udziałem..
Obiadu, kapelusza i awantury też z niczego zrobić nie potrafi..
Mam nadzieję na ciekawe dyskusje z waszym udziałem..
Podobnie jest chociażby z zakupami czy logistycznym rozwiązaniem domowych problemów. Dopóki facetowi urwana suszarka na głowę nie spadnie, to sam z siebie jej nie naprawi, ale poleci do sklepu po nową..BlackWolf pisze:...gdzie mężczyzna jest w stanie dostrzec zaledwie dwie rzeczy w jednej, my potrafimy dostrzec ich z dziesięć.
...
Obiadu, kapelusza i awantury też z niczego zrobić nie potrafi..

Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Hehehe racja tamirko.

Coś ostatnimi dniami liczba samców na forum powiększa się. Znacząco.
Jeszcze żeby aktywnie.
Świetnie, zawsze to raźniej jest mieć także ''męski punkt widzenia'' na pewne sprawy. Zwłaszcza, że zdania mogą być podzielone a dzięki temu jest ciekawiej.
W takim razie miłoby było dowiedzieć się o was czegoś więcej, dlatego zachęcam do wypełnienia kwestionariusza (znajduje się w dziale Przywitań na górze). Jeśli macie chęć oczywiście.
I na kawę:
babskiesprawy.pl/przy-kawie-t4553.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/przy-kawie-t4553.html
Albo na piwo, drina -jak wolicie.
Jest to offtopic inaczej.
O proszę kolejny facecik. Witaj.wojtekstypien pisze:Ja też.W podobnym celu tutaj dołączyłem bo często jednak rady od kobiet się przydają w życiu, nie tylko uczuciowym
Coś ostatnimi dniami liczba samców na forum powiększa się. Znacząco.
Jeszcze żeby aktywnie.
Świetnie, zawsze to raźniej jest mieć także ''męski punkt widzenia'' na pewne sprawy. Zwłaszcza, że zdania mogą być podzielone a dzięki temu jest ciekawiej.
W takim razie miłoby było dowiedzieć się o was czegoś więcej, dlatego zachęcam do wypełnienia kwestionariusza (znajduje się w dziale Przywitań na górze). Jeśli macie chęć oczywiście.
I na kawę:
babskiesprawy.pl/przy-kawie-t4553.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/przy-kawie-t4553.html
Albo na piwo, drina -jak wolicie.
Jest to offtopic inaczej.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...