Jak tam u Was przygotowania do wiosny?? Czy też jak ja nie możecie się już jej doczekać??
Wiosna tuż tuż...
Wiosna tuż tuż...
Witajcie !
Jak tam u Was przygotowania do wiosny?? Czy też jak ja nie możecie się już jej doczekać??
Re: Wiosna tuż tuż...
ja codziennie marzę o wiośnie, mam nawet lekką depresję już od tego braku słońca, wszystko mnie wkurza i robię straszne gafy non stop, mogłoby już być ciepło 
Na pewno warto kupić sobie coś nowego, jeśli chodzi o garderobę. 
U mnie już wiosna pełną parą
. Jeszcze tylko temperatura mogłaby być odrobinę wyższa i byłoby już idealnie 
-
AnaStazJa
U mnie tak samo
Cieplutko dziś nawet i słoneczko od rana ślicznie świeci. Zimy mam już powyżej uszu i z uśmiechem patrzę przez okno jak śnieg znika (mam nadzieje) na dobre 
Tylko teraz pasowałoby się za wiosenne porządki zabrać ;/
Tylko teraz pasowałoby się za wiosenne porządki zabrać ;/
O tak.viola pisze:Na pewno warto kupić sobie coś nowego, jeśli chodzi o garderobę.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Czekam na wiosnę jak i na nowe kolekcje w sklepachJoline pisze:Witajcie !
naprawa wózków widłowych - szybko i tanio
Taaak juz marze o wiosnie i dupa blada...cos nie chce do nas przyjsc... mam juz depresje z braku slonca 
W tym roku stwierdziłam, że wiosenne porządki zacznę od porządkowania swojego życia. Może to naiwne, ale zainspirował mnie do tego mój sen o niebie. Tak czy inaczej ważne jest to, że już poczyniłam w tym kierunku pierwsze i chyba najtrudniejsze kroki 
Ostatnio zmieniony śr wrz 04, 2013 3:31 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
Powód: Spam
https://magiadlaciala.versum.com/services/238217
Ja też. Szczególnie, że to już prawie kwiecień, a za oknem biało...brunecia pisze:Taaak juz marze o wiosnie i dupa blada...cos nie chce do nas przyjsc... mam juz depresje z braku slonca
- malinka 61
- Kobietka Expert
W tym roku mamy prawie cały czas wiosennie , bardzo to człowieka cieszy , czekam tylko na większe ocieplenie żeby już ciężkie buty , czapki i płaszcze ściągnąć , przebiśniegi i krokusy już pięknie kwitną 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Nic dodac nic ujac.Pytanie tylko czy nie odbije sie to potem na zbiorach :"
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
No i mamy wiosnę,przestało dmuchać a za oknem prawie maj.
Ja teraz czekam tylko na upały
.