Wina różowe

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
ODPOWIEDZ
tusia25

Wina różowe

Post autor: tusia25 »

Co sądzicie o winach różowych? Ja osobiście lubię bardzo, bo są delikatniejsze, a ja takie lubię, ale myślę, że są bardzo niedoceniane. Polecacie jakieś dobre wino różowe? Ja piłam ostatnio takie mołdawskie różowe, dobre było i wcale nie drogie:)
jungtupi
Jestem tu nowa :)

Re: Wina różowe

Post autor: jungtupi »

w sumie nie pilem jeszcze ale moge polecic Ci ciekawa strone z ktorej ja korzystam jak nie mam pomyslu albo nie wiem co wybrac :

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Awatar użytkownika
karmalina
Miła Kobietka

Post autor: karmalina »

jungtupi polecana przez ciebie strona nie wiele ma wspólnego z winami... Osobiście piję tylko wina czerwone, wytrawne lub półwytrawne. Lubię ich wyrazisty cierpki smak
Ko­bieta łat­wiej przyz­na, że nie ma rac­ji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
vicky0019
Fajna Kobietka

Post autor: vicky0019 »

Ja uwielbiam różowe wina :)
fotograf ślubny warszawa
Awatar użytkownika
Kornelka00
Fajna Kobietka

Post autor: Kornelka00 »

ja też bardzo lubię różowe. Fresco i Carlo Rossi nie za drogie, a mi smakują :) w drugiej kolejności białe, a najmniejszą sympatią darzę wina czerwone (ciężkie...)
Generalnie ma to związek z moją pracą i trochę o tych winach czytam, to niby czerwone najzdrowsze, ale mają właściwości usypiające. Białe pobudzają. A różowe? smakują ;)
Obrazek
kkk-kamila
Jestem tu nowa :)

Post autor: kkk-kamila »

Najlepszym winem pod słońcem jest Mogen Davis półsłodki. Kurcze smakuje jak tradycyjne domowe słodkie wino ! polecam
Awatar użytkownika
Paolcia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Paolcia »

Najlepsze wino tylko z własnego wyrobu,nawet głowa cię nie zaboli od nadmiaru :D
weronicka1987
Miła Kobietka

Post autor: weronicka1987 »

Ja uwielbiam carlo rosii półsłodkie!
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Dokadnie Carlo Rossi i Fresco są bardzo dobre.
Bardzo smakowało mi też różowe ale jakieś ruskie chyba było, niestety nie mam pojęcia jak się nazywało.. do tej pory nie mogę przeżałować, że się butelki pozbyłam bo nie znalazłam go nigdzie..
karolka1
Miła Kobietka

Post autor: karolka1 »

Nie przepadam za winami ale ostatnio jedząc w Mekongu w Krakowie piłam naprawdę dobre, zresztą mają tam chyba wszystkie wina z całego świata, ja jak już mam wybierać wolę wytrawne.
malg0ska
Miła Kobietka

Post autor: malg0ska »

weronicka1987 pisze:Ja uwielbiam carlo rosii półsłodkie!
To jest dobre :)
ODPOWIEDZ