Wina różowe
-
tusia25
Wina różowe
Co sądzicie o winach różowych? Ja osobiście lubię bardzo, bo są delikatniejsze, a ja takie lubię, ale myślę, że są bardzo niedoceniane. Polecacie jakieś dobre wino różowe? Ja piłam ostatnio takie mołdawskie różowe, dobre było i wcale nie drogie:)
Re: Wina różowe
w sumie nie pilem jeszcze ale moge polecic Ci ciekawa strone z ktorej ja korzystam jak nie mam pomyslu albo nie wiem co wybrac :
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
jungtupi polecana przez ciebie strona nie wiele ma wspólnego z winami... Osobiście piję tylko wina czerwone, wytrawne lub półwytrawne. Lubię ich wyrazisty cierpki smak
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
ja też bardzo lubię różowe. Fresco i Carlo Rossi nie za drogie, a mi smakują
w drugiej kolejności białe, a najmniejszą sympatią darzę wina czerwone (ciężkie...)
Generalnie ma to związek z moją pracą i trochę o tych winach czytam, to niby czerwone najzdrowsze, ale mają właściwości usypiające. Białe pobudzają. A różowe? smakują
Generalnie ma to związek z moją pracą i trochę o tych winach czytam, to niby czerwone najzdrowsze, ale mają właściwości usypiające. Białe pobudzają. A różowe? smakują

-
kkk-kamila
- Jestem tu nowa :)
Najlepszym winem pod słońcem jest Mogen Davis półsłodki. Kurcze smakuje jak tradycyjne domowe słodkie wino ! polecam
Najlepsze wino tylko z własnego wyrobu,nawet głowa cię nie zaboli od nadmiaru 
-
weronicka1987
- Miła Kobietka
Ja uwielbiam carlo rosii półsłodkie!
Dokadnie Carlo Rossi i Fresco są bardzo dobre.
Bardzo smakowało mi też różowe ale jakieś ruskie chyba było, niestety nie mam pojęcia jak się nazywało.. do tej pory nie mogę przeżałować, że się butelki pozbyłam bo nie znalazłam go nigdzie..
Bardzo smakowało mi też różowe ale jakieś ruskie chyba było, niestety nie mam pojęcia jak się nazywało.. do tej pory nie mogę przeżałować, że się butelki pozbyłam bo nie znalazłam go nigdzie..
Nie przepadam za winami ale ostatnio jedząc w Mekongu w Krakowie piłam naprawdę dobre, zresztą mają tam chyba wszystkie wina z całego świata, ja jak już mam wybierać wolę wytrawne.
To jest dobreweronicka1987 pisze:Ja uwielbiam carlo rosii półsłodkie!