wierzycie w horoskopy?
Re: wierzycie w horoskopy?
Niektóre nie są aż takie złe, idzie się porozumieć.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Jak to mówią dobra mina do złej gry.
Polecam wytestować na mojej sąsiadce.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
dzo
nie skorzystam z twojej sąsiadki bo mam w swoim otoczeniu wystarczającą ilość moherowych beretów
ale dzięki
ale dzięki
Kurrrdę noo... A już myślałam, że będzie miała powód się odczepić. 

-
dzo
Swoją drogą ciekawe czy my na starość też będziemy moherowymi beretami 
Raczej nie. Technologia dalej idzie w górę, więc pewnie zamiast moherów będziemy kaskowymi babciami. 
Wszystko zależy od poglądów i charakterów. Zawsze tak tłumaczyłam natrętne i upierdliwe babcie... 
To jest dziwne, ponieważ kompletnie nie wierzę w te horoskopy, ale za to bardzo lubię jej czytać. Szkoda, że się nie spełniają bo już dawno byłabym bardzo bogatą kobietą 
leczzatoki.pl - chore zatoki objawy
Z tymi horoskopami z gazet to jak w totolotku. Masz szansę 1 na milion, że akurat coś tam w nim pasuje.
Ja jak czytam swój horoskop (ryby) to po przeczytaniu myślę sobie kurde coś w tym jest, ale po przeczytaniu kolejnych (skorpion waga bliźniaki itd. )kurde te też jak by się tyczyły mnie.
Doszedłem do wniosku że te horoskopy są tak skonstruowane że każda wypowiedz jest tak dopasowana że pasuje do każdego zodiaku. Horoskopy nie są złe bo skłaniają ludzi do działania i do głębszego zastanowienia się nas sobą i nad tym co robimy
Doszedłem do wniosku że te horoskopy są tak skonstruowane że każda wypowiedz jest tak dopasowana że pasuje do każdego zodiaku. Horoskopy nie są złe bo skłaniają ludzi do działania i do głębszego zastanowienia się nas sobą i nad tym co robimy
Adrian

Rybka z Rybnika. 
-
dzo
mnie ani trochę to nie skłania do myślenia nad czymkolwiekAdix257 pisze: Doszedłem do wniosku że te horoskopy są tak skonstruowane że każda wypowiedz jest tak dopasowana że pasuje do każdego zodiaku. Horoskopy nie są złe bo skłaniają ludzi do działania i do głębszego zastanowienia się nas sobą i nad tym co robimy
dzo pisze:mnie ani trochę to nie skłania do myślenia nad czymkolwiekAdix257 pisze: Doszedłem do wniosku że te horoskopy są tak skonstruowane że każda wypowiedz jest tak dopasowana że pasuje do każdego zodiaku. Horoskopy nie są złe bo skłaniają ludzi do działania i do głębszego zastanowienia się nas sobą i nad tym co robimy
ja mam podobnie, wiem, ze horoskopy piszą stażyści w gazetach, bo to jedyne niegroźne zadanie jakie można im zlecić...a w końcu coś trzeba robić aby zyskać....dziennikarskie doświadczenie zawodowe
Blackfox pisze:Rybka z Rybnika.
A bo ty jesteś inna, co wcale nie oznacza że gorszadzo pisze:mnie ani trochę to nie skłania do myślenia nad czymkolwiek
Adrian

Piszą je też osoby, które spóźniają się do pracybettti86 pisze:dzo pisze:mnie ani trochę to nie skłania do myślenia nad czymkolwiekAdix257 pisze: Doszedłem do wniosku że te horoskopy są tak skonstruowane że każda wypowiedz jest tak dopasowana że pasuje do każdego zodiaku. Horoskopy nie są złe bo skłaniają ludzi do działania i do głębszego zastanowienia się nas sobą i nad tym co robimy
ja mam podobnie, wiem, ze horoskopy piszą stażyści w gazetach, bo to jedyne niegroźne zadanie jakie można im zlecić...a w końcu coś trzeba robić aby zyskać....dziennikarskie doświadczenie zawodowe
odkurzacz samobieżny
wczoraj znalazłam taki bardzo łądny cytat...
"Najlepszym sposobem na przewidywanie przyszłości jest jej tworzenie" - Peter Drucker
i to byłoby na tyle w kwestii....wiary w horoskopy
"Najlepszym sposobem na przewidywanie przyszłości jest jej tworzenie" - Peter Drucker
i to byłoby na tyle w kwestii....wiary w horoskopy
-
Cytruskowa
- Jestem tu nowa :)
Nie wierzę w horoskopy 
Nie wierzę, nigdy się tym nie interesowałam i nie mam zamiaru
naprawa wózków widłowych - szybko i tanio
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Czasami przeczytam ale jakoś nie lubię tego typu rozrywki.
Amantium irae amoris integratio.
Właśnie więcej kobiet w nie wierzy niż facetów, moim zdaniem nie ma w co wierzyć - to tylko przesądy i pisane teksty na poczekaniu do gazet itp.
http://www.open-info.eu
Ja kompletnie nie wierzę, studiuję psychologię to wiem dokładnie jak horoskopy działają i dlaczego czasem mamy wrażenie, że się spełniają 
czasomaty