czy któraś z Was jest wegetarianką ? Ja z mięs jem tylko ryby już od 8 lat. Może podzielmy się przepisami wegetariańskimi
Osoby, które spożywają mięso, ale lubią potrawy bezmięsne też zapraszam do podawania przepisów
To ja z chęcią skorzystam, uwielbiam połączenie makaron+szpinak ale umiem tylko robić zapiekane cannelloni ze szpinakiem a i to nie często bo dużo roboty :/EvilGirl^^ pisze:makaron z szpinakiem, pyszności, jest wiele sposobów na przyrządzenie, gdyby ktoś chciał, chętnie podziel się, to mój konik:P
brokuły i ser to dla mnie idealne połączenieKayira pisze:brokuły lubię szczególnie do sałatek, albo zapiekanek
tu ciekawe połączenie.. w sumie do tego to i nawet kurczaka można by było dac
Można i też jest smaczne.Kayira pisze: (...) w sumie do tego to i nawet kurczaka można by było dac
Dziewczyny, a to nie jest czasem wątek wegetariański?Blackfox pisze:Można i też jest smaczne.Kayira pisze: (...) w sumie do tego to i nawet kurczaka można by było dac
Owszem, ale nie sami wegetarianie udzielają się tutaj. Jak ktoś jest mięsożerny to taki dodatek może sobie wrzucić.linka_91 pisze:Dziewczyny, a to nie jest czasem wątek wegetariański?
No wiem, wiem, ale żeby się przypadkiem ktoś nie oburzył, że zmieniamy tematykęBlackfox pisze: Owszem, ale nie sami wegetarianie udzielają się tutaj. Jak ktoś jest mięsożerny to taki dodatek może sobie wrzucić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość