Wędkarstwo
-
Panna_M
Wędkarstwo
Może któraś z Was wędkuję? Ja kiedyś się tym nudziłam, ehh ciągle patrzyć się na spławik, lub zarzucać na spinning :/ Dzięki Mojemu polubiłam wypady na rybki. a Wy ?
-
evka
Re: Wędkarstwo
Ja niestety nie łowie ale pamietam jak kiedyś z tata chodziłam na ryby jak byłam dzieciakiem ech to były czasy
Niestety moj małżonek nie lubi łowic ryb wiec sama roaumiesz.
Ja lubie fotografofać zwłaszcza swoje dzieci i rodzine i malutka Zuzke siostrzenice ktora jest z nami dopiero 2i 5 miesiaca no i kamerowac 
-
hanka32
JA TAK JAK EVKA NIE ŁOWIĘ RYB ALE KILKA RAZY BYŁAM Z MOIM MĘŻEM NA RYBACH.MÓJ MĄŻ TO AMATOR ALE O DZIWO UDAŁO MU SIĘ ZŁOWIĆ KILKA SZCZUPAKÓW.BYŁY PYSZNE 
-
mooony
Ja sama też nie wędkuję ale byłam pare razy jako towarzyszka polowania na rybki - a raczej oczekiwania ich
Dla niektórych hobby to wydaje się byc bardzo nudne ale ja mysle ze jest to fajne spedzanie czasu, niewiele się robi, mozna się zrelaksowac przy tym gdzies na łódce na jeziorze czy tez pilnując wędki na brzegu leząc w trawie... A jaka satysfakcja się pojawia kiedy złowi się jakąś rybę 
-
babel
Łowienie ryb potrafi być bardzo ciekawe, ale przede wszystkim chodzi o relaks i wyciszenie, siedzisz sobie nad jeziorkiem na brzegu, czy na łódce, jest zupełna cisza, czasami tylko coś pluśnie w wodzie, nikt Ci nie przeszkadza, nie zrzędzi, nie karz co chwila coś robić... jesteś Ty, spławik i cisza, aj!!
-
numeria
kobietki ... pasja wedkowania zarazil sie moj malzon od niedawna ... ale teraz juz na maxa
czasami wypadamy rodzinnie badz w jeszcze wiekszym gronie pod namiociki ... chlopcy wedkuja a my jak to kobietki ... to i owo o tym i o tamtym ... jest zawsze wesolo i zabawnie
czasami wypadamy rodzinnie badz w jeszcze wiekszym gronie pod namiociki ... chlopcy wedkuja a my jak to kobietki ... to i owo o tym i o tamtym ... jest zawsze wesolo i zabawnie
Spotykałam się kiedyś z wędkarzem zapaleńcem. Dawno temu. Ale to był prawdziwy fanatyk spinningu. Ile on miał sprzętu w garażu, to mógłby małą hurtownię otworzyć.