Ja bardzo lubię tzw. "tanie książki" - dużo takich księgarni w Krakowie. A ulubiona internetowa, z którą już zostanę aż po grób to ksiegarniawarszawa.
wasze ulubione ksiegarnie
-
grazynka12
wasze ulubione ksiegarnie
Mogą być stacjonarne, mogą być internetowe, obojętne. Z ebookami lub normalnymi książkami.
Ja bardzo lubię tzw. "tanie książki" - dużo takich księgarni w Krakowie. A ulubiona internetowa, z którą już zostanę aż po grób to ksiegarniawarszawa.
)
Re: wasze ulubione ksiegarnie
Ja robię zakupy w merlinie i na gandalf.com.pl
Ewentualnie kupuję też książki nowe i używane na allegro.
Ewentualnie kupuję też książki nowe i używane na allegro.
czasomaty
nie mam ulubionej, po prostu sprawdzam gdzie najtaniej i tam kupuję, książka to książka w każdej księgarni przecież ma ten sam środek 
-
grazynka12
To co do promocji, jedna z serii książek moje młodszej młodości. Adrian Mole - uwielbiam do dziś
Tej, jeszcze nie czytałam, to jak zobaczyłam, że jest za 12 zł wzięłam w ciemno.
A pamiętacie serię książek Musierowicz - też je zaczytywałyście?
A pamiętacie serię książek Musierowicz - też je zaczytywałyście?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ale gandalf nie jest specjalnie rewelacyjny. Uwielbiam tanie księgarnie.
-
miczi
a może tutaj ktoś mi podpowie, jak nazywała się taka niewielka księgarnia w Krakowie, niedaleko rynku?
bo nie wiem czy jeszcze istnieje, nie moge jej nigdzie znaleźć w internecie...
Raczej allegro, czasem uda mi sie trafic ksiazke nową za grosze 
gandalf.pl:)