wasze maluszki - jakie stroją miny?

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
agnieszka26

wasze maluszki - jakie stroją miny?

Post autor: agnieszka26 »

Moje drogie, ostatnio zaskoczyła mnie u mojej 6 miesięcznej córeczki nowa umiejętność :) Mało nie pękłam ze śmiechu jak zaczęła stroić minki domagając się podania do rączki ulubionej zabawki. Przymrużone oczka i ten grymas niezadowolenia na buźce. Aż żałuje, że nie miałam wtedy w ręku aparatu.

A wy macie jakieś ciekawe doświadczenia związane z nowymi emocjami na twarzach swoich pociech? Albo na przykład nowymi gestami, których się nauczyły?

Tutaj jest taki fajny filmik na dobry początek: reklama - ciekawe obserwacje, które możecie przełożyć na swoje maluszki ;)

Jak się wam podobają?
Ostatnio zmieniony śr sie 12, 2015 1:52 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Hanzel01
Jestem tu nowa :)

Re: wasze maluszki - jakie stroją miny?

Post autor: Hanzel01 »

Niestety moje dziecko nauczyło sie właśnie pokazywać złość i jakoś tej miny nie lubię i jak ją widzę u mojego 4 latka to ogarnia mnie złość.
iwonamilak
Jestem tu nowa :)

Re: wasze maluszki - jakie stroją miny?

Post autor: iwonamilak »

Oj moja 3 latka też się złości i tupie nogami ale to tak pięknie wygląda
wypożyczalnia samochodów radom
ODPOWIEDZ