Wasze hity pielęgnacyjne
-
Adwokatka1
- Jestem tu nowa :)
Wasze hity pielęgnacyjne
Jaki macie swoj hit pielęgnacyjny?
Jakiś kosmetyk, który jest dla was must have pielęgnacji i inne kobietki powinny go znać
Ja jestem totalnie zachwycona linią Rich Coconut z Eveline. Kosmetyki mają bardzo fajny skład, pięknie pachną kokosem i są w normalnej cenie
Krem pod oczy i pianka do buzi - to są totalne sztosy! 

Re: Wasze hity pielęgnacyjne
To ja z Eveline moge polecić ich nową linię Beauty and Glow
Szczególnie to serum złuszczające mogę polecić. Używam je dwa tygodnie i skóra pięknie wygląda. Koloryt jest bardziej równomierny, buzia wygląda tak świeżo i zdrowo.
moje odkrycie to intensywnie nawilżający krem przeciwzmarszczkowy ROYAL BEE ELIXIR z bielendy jet to prawdziwy eliksir piękna
Żel Calendeel. Mój hit na otarcia, oparzenia słoneczne, ukąszenia owadów, łagodne odmrożenia oraz alergiczne podrażnienia skóry i nadwrażliwość. Najlepszy skład i działanie ever!
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
A co polecicie z dermokosmetyków?? mam strasznie problemową cere
Tez mam cerę problemową. długo to trwało zanim udalo mi sie dopasowac odpowiednie kosmetyki
-
malinowatrufla
- Fajna Kobietka
I na co zwrocic uwage twoim zdaniem, zeby kupic faktycznie takie ktore przyniosą efekty?
lubię moją szczoteczkę do mycia twarzy, kupiłam w sferis, to model Sunmay Leaf, jest super, dobrze myje skóre ale nie podrażnia jej, moja cera się poprawiła
retinol! 
Tołpa ma bardzo fajną serie - Sebio. Ja mam od nich tonik, krem, zel do mycia twarzy i maske
Zamowilam sobie to wszystko na Notino w promocji. Warto!
Uwielbiam odżywki do paznokci z Eveline
z natury mam bardzo słabe i delikatne paznokcie, więc muszę regularnie i intensywnie o nie dbać. Przetestowałam masę produktów do paznokci i odżywki eveline są według mnie najlepsze. Teraz mam Care&Colour w kolorze french- delikatny odcień, szybkie efekty i brak podrażnień 
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
Krem nawilżający z ceramidami z Holika Holika Good Cera
cena 120 zwykle ale teraz na notino jest za 80 
no z takich promocji to az zal nie skorzystac 
-
SzaraMysza
- Jestem tu nowa :)
Mój hit, to Swiss Collagen Collibre. Co prawda nie kosmetyk, a suplement, ale seria Beauty sprawiła, ze włosy mam mocne jak nigdy.Adwokatka1 pisze:Jaki macie swoj hit pielęgnacyjny?Jakiś kosmetyk, który jest dla was must have pielęgnacji i inne kobietki powinny go znać
Ja jestem totalnie zachwycona linią Rich Coconut z Eveline. Kosmetyki mają bardzo fajny skład, pięknie pachną kokosem i są w normalnej cenie
Krem pod oczy i pianka do buzi - to są totalne sztosy!
Balmy Skin Primer coco galaxy z Bielendy kosmicznie zregenerowana skóra to mój hit
uwielbiam kosmetyki- Expert Czystej Skóry. ma super plyn micelarny- mega kojacy. Swietnie tez sie sprawuje tonik
Moim hitem, który odkryłam wiele miesięcy temu jest odżywka od Eveline - SOS. Maluję nią paznokcie od tamtej pory dzięki czemu są w nienagannej kondycji. Dostaję na ich temat mnóstwo komplementów.

O muszę spróbować tej odżywki - bo mam bardzo słabe paznokcie.
Jak masz słabe paznokcie to sprobuj odzywek firmy Xfem - ja ich używam i bardzo sobie chwalę. Dobre są tez ich oliwki do paznokci i skórek oraz pimery. No i warto też zrobić manicure hybrydowe - ono też na swój sposób wzmacnia paznokcie - zapobiega ich łamaniu.