Wasze hity pielęgnacyjne

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Adwokatka1
Jestem tu nowa :)

Wasze hity pielęgnacyjne

Post autor: Adwokatka1 »

Jaki macie swoj hit pielęgnacyjny? :) Jakiś kosmetyk, który jest dla was must have pielęgnacji i inne kobietki powinny go znać ;) Ja jestem totalnie zachwycona linią Rich Coconut z Eveline. Kosmetyki mają bardzo fajny skład, pięknie pachną kokosem i są w normalnej cenie :) Krem pod oczy i pianka do buzi - to są totalne sztosy! Obrazek
bibika333

Re: Wasze hity pielęgnacyjne

Post autor: bibika333 »

To ja z Eveline moge polecić ich nową linię Beauty and Glow :) Szczególnie to serum złuszczające mogę polecić. Używam je dwa tygodnie i skóra pięknie wygląda. Koloryt jest bardziej równomierny, buzia wygląda tak świeżo i zdrowo.
beksa
Miła Kobietka

Post autor: beksa »

moje odkrycie to intensywnie nawilżający krem przeciwzmarszczkowy ROYAL BEE ELIXIR z bielendy jet to prawdziwy eliksir piękna
rogatka
Fajna Kobietka

Post autor: rogatka »

Żel Calendeel. Mój hit na otarcia, oparzenia słoneczne, ukąszenia owadów, łagodne odmrożenia oraz alergiczne podrażnienia skóry i nadwrażliwość. Najlepszy skład i działanie ever!
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

A co polecicie z dermokosmetyków?? mam strasznie problemową cere
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Tez mam cerę problemową. długo to trwało zanim udalo mi sie dopasowac odpowiednie kosmetyki
malinowatrufla
Fajna Kobietka

Post autor: malinowatrufla »

I na co zwrocic uwage twoim zdaniem, zeby kupic faktycznie takie ktore przyniosą efekty?
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

lubię moją szczoteczkę do mycia twarzy, kupiłam w sferis, to model Sunmay Leaf, jest super, dobrze myje skóre ale nie podrażnia jej, moja cera się poprawiła
Adellaa

Post autor: Adellaa »

retinol! ;)
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

Tołpa ma bardzo fajną serie - Sebio. Ja mam od nich tonik, krem, zel do mycia twarzy i maske :) Zamowilam sobie to wszystko na Notino w promocji. Warto!
orszulka
Miła Kobietka

Post autor: orszulka »

Uwielbiam odżywki do paznokci z Eveline :) z natury mam bardzo słabe i delikatne paznokcie, więc muszę regularnie i intensywnie o nie dbać. Przetestowałam masę produktów do paznokci i odżywki eveline są według mnie najlepsze. Teraz mam Care&Colour w kolorze french- delikatny odcień, szybkie efekty i brak podrażnień :)
bojowniczka
Fajna Kobietka

Post autor: bojowniczka »

Krem nawilżający z ceramidami z Holika Holika Good Cera :D cena 120 zwykle ale teraz na notino jest za 80 :D
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

no z takich promocji to az zal nie skorzystac :D
SzaraMysza

Post autor: SzaraMysza »

Adwokatka1 pisze:Jaki macie swoj hit pielęgnacyjny? :) Jakiś kosmetyk, który jest dla was must have pielęgnacji i inne kobietki powinny go znać ;) Ja jestem totalnie zachwycona linią Rich Coconut z Eveline. Kosmetyki mają bardzo fajny skład, pięknie pachną kokosem i są w normalnej cenie :) Krem pod oczy i pianka do buzi - to są totalne sztosy! Obrazek
Mój hit, to Swiss Collagen Collibre. Co prawda nie kosmetyk, a suplement, ale seria Beauty sprawiła, ze włosy mam mocne jak nigdy.
simona55

Post autor: simona55 »

Balmy Skin Primer coco galaxy z Bielendy kosmicznie zregenerowana skóra to mój hit
olcia993

Post autor: olcia993 »

uwielbiam kosmetyki- Expert Czystej Skóry. ma super plyn micelarny- mega kojacy. Swietnie tez sie sprawuje tonik
alex1234
Miła Kobietka

Post autor: alex1234 »

Moim hitem, który odkryłam wiele miesięcy temu jest odżywka od Eveline - SOS. Maluję nią paznokcie od tamtej pory dzięki czemu są w nienagannej kondycji. Dostaję na ich temat mnóstwo komplementów.
Obrazek
Jafra
Miła Kobietka

Post autor: Jafra »

O muszę spróbować tej odżywki - bo mam bardzo słabe paznokcie.
Tama
Miła Kobietka

Post autor: Tama »

Jak masz słabe paznokcie to sprobuj odzywek firmy Xfem - ja ich używam i bardzo sobie chwalę. Dobre są tez ich oliwki do paznokci i skórek oraz pimery. No i warto też zrobić manicure hybrydowe - ono też na swój sposób wzmacnia paznokcie - zapobiega ich łamaniu.
ODPOWIEDZ